Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році > Gercek Tesisat

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році

Не зважаючи на жахливі події 2022 року, які продовжуються і далі, Stellantis Україна за минулий рік вдалося запустити на українському ринку три потужні моделі, які уже зараз знаходяться на складах в Україні, або на півшляху до нас. Так, у липні були оголошені ціни та стартували продажі Нового бізнес-седану DS 9, слідом за ним у серпні для покупців був запропонований флагманський кросовер Бренду Новий CITROEN C5 Aircross, який отримав більш солідний дизайн та технологічну гібридну версію. У свою чергу у Бренду OPEL стартували продажі одразу двох бестселерів – у вересні стали відомі ціни на Новий OPEL Grandland, а грудень запам’ятався запуском легендарного хетчбеку OPEL Astra.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

І тепер ми готові поділитися планом запуску новинок на 2023 рік. І кожному Бренду концерну Stellantis Україна є чим здивувати своїх клієнтів та шанувальників.

НОВИНКИ БРЕНДУ PEUGEOT
У 2023 році Бренд PEUGEOT готується представити для українського ринку одразу дві визначні моделі. Першою в Україні з’явиться найбільш очікувана модель 2023 року – Новий технологічний фастбек PEUGEOT 408. Яскрава новинка з її емоційним дизайном, гострими гранями, сміливими лініями корпусу задає нові стандарти класу, виступаючи еталоном і зразком того, як повинен виглядати сучасний фастбек. Але перш за все Новий PEUGEOT 408 готовий запропонувати покупцям виключно інноваційні технології та системи безпеки. Новинка оснащується передовим освітленням – матричні Full LED фари з технологією Peugeot Matrix LED Technology. Має в своєму арсеналі розширений пакет безпеки Drive Assist, який включає в себе наступні технології: адаптивиний круїз-контроль зі Stop&Go, система запобігання зіткненню Active Safety Brake, система попередження про перешкоду позаду. І звичайно в салоні авто ви будете відчувати максимальний комфорт та зв’язок з автомобілем, адже тепер Android Auto та Apple Car Play має бездротове підключення, мультифункціональне кермо оснащене підігрівом та встановлений повністю електричний обігрів лобового скла. Якщо бажаєте першим дізнатися ціну на найгарячішу новинку 2023 року, переходьте за посиланням.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

І наступною на черзі новинок Бренду PEUGEOT йде не менш важлива модель – інноваційний хетчбек PEUGEOT 308. Надзвичайно спокусливий дизайн PEUGEOT 308 відтепер прикрашений новим логотипом Бренду: це перша модель з новим «гербом» PEUGEOT. Загальна оптимізація архітектури дозволила добитися збільшення внутрішнього простору, а також підкреслила індивідуальність і динамічність автомобіля. Новий PEUGEOT 308 пропонує безліч інноваційних технологій: починаючи новим салоном PEUGEOT i-Cockpit® і закінчуючи i-Connect® Advanced – сучасною мультимедійною системою, яка дозволяє завжди бути в режимі «онлайн». Новинка відрізняється підвищеною ефективністю, чого вдалося досягти завдяки доопрацьованій аеродинаміці і сучасним дизельним та бензиновим моторам. Як і Новий фастбек PEUGEOT 408, сучасний хетчбек PEUGEOT 308 з’явиться на українському ринку уже цієї весни. Тому слідкуйте за новинами Бренду, аби бути в курсі всіх надходжень.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

НОВИНКИ БРЕНДУ OPEL
Як уже зазначалося вище, ціни та подробиці Нового OPEL Astra були розкриті ще наприкінці 2022 року, і тепер новинка на шляху до України, аби знайти своїх нових власників. Новинка Opel Astra є «візитною карткою» Бренду – динамічний, як ніколи раніше. Прямі динамічні лінії очищені від зайвих елементів. А головне – нове обличчя Бренду Opel Vizor. Представляючи наступне покоління популярного хетчбека С-класу, Бренд Opel демонструє, що Astra готова відкрити нову еру в автомобільному світі. А головне новинка уже на шляху до українського ринку. Переходьте в шоу-рум моделі, аби дізнатися більше подробиць.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

Ще одним представником німецького Бренду, який у 2023 році з’явиться на українському ринку є багатофункціональний фургон OPEL Movano. Новий Opel Movano знайде рішення будь-якої транспортної задачі: від перевезення персоналу і міських поїздок – до створення таких унікальних автомобілів, як рефрижератор або кемпер. Створений на найпопулярнішій платформі в даному сегменті, Новий Opel Movano пропонує широкий вибір кузовів і версій, а також відмінні вантажні можливості. Завдяки внутрішній ширині кузова в 1422 мм (між колісними арками) або навіть 1870 мм (між бічними панелями), простота завантаження нового фургона Opel Movano є еталонною серед його конкурентів. І уже в літку цього року Новий Opel Movano з’явиться на українському ринку, аби запропонувати найкраще рішення для вашого бізнесу.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

НОВИНКИ БРЕНДУ CITROEN
Бренд CITROEN готовий порадувати своїх шанувальників тільки унікальним продуктом – стильний дизайн, максимальний комфорт та безпрецедентна безпека на борту. Так, на українському ринку з’явиться Новий фастбек CITRIEN С4 Х, який пропонує клієнтам альтернативу звичним моделям хетчбеків та кросоверів в поєднанні з оригінальним крос-купе дизайном. Новинка від CITROËN пропонує клієнтам справді повний набір новітніх технологій допомоги водію та найкращі системи безпеки. Новий фастбек C4 X пропонує до 20 удосконалених систем допомоги водієві CITROËN, які допомагають підвищити безпеку водіння та дарують фірмовий комфорт під час поїздки. Новинка CITROЁN С4 Х готова запропонувати українським клієнтам три найкращі силові агрегати в поєднанні тільки з сучасними КПП. У підсумку – кожен покупець зможе вибрати автомобіль, що ідеально підходить під його запити. І що важливо, CITROЁN завжди надавав особливе значення відмінному комфорту для кожного в салоні автомобіля, особливо це помітно під час їзди на задніх сидіннях завдяки надзвичайним 198 мм простору для колін другого ряду та більш відкинутій (27 градусів) спинці заднього сидіння. Широкі та зручні сидіння Advanced Comfort мають спеціальну піну, яка потовщена на 15 мм, що дозволяє почуватися так, ніби пасажири сидять у затишному кріслі, ізольовані від шуму та нерівностей дороги. Переходь за посиланням, аби першим дізнатися ціну на унікальну новинку від CITROЁN.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

НОВИНКИ БРЕНДУ DS AUTOMOBILES
DS Automobiles в новому році представить кардинально оновлені локомотиви продажів Бренду, а саме кросовери DS 3 та DS 7, але це не все. І зараз ми розкриємо всі карти.

Новий DS 3 готується прибути в Україну та стати справжньою сенсацією зими 2023 року. А головне одразу буде представлена і 100% електрична версія DS 3 E-Tense. Мультиенергетичний Бренд із найнижчими викидами CO 2 у Європі з 2020 року, DS Automobiles пропонує Новий DS 3 як повністю електричний двигун, так і максимально економічний дизельний двигун.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

Новий DS 3 E-TENSE отримав абсолютно новий електродвигун, редуктор і новий акумулятор для збільшення потужності та запасу ходу. Новий гібридний синхронний двигун (HSM) використовує досвід, отриманий у Формулі E, щоб продемонструвати високу ефективність. Він пропонує 115 кВт (156 кінських сил) потужності та 260 Нм крутного моменту при напрузі 400 Вольт. Нова батарея ємністю 54 кВт-год має температурний контроль за допомогою циркуляції рідини та теплового насоса, який забезпечує швидку зарядку, кращий радіус дії та збільшений термін служби. Стандартно бортовий зарядний пристрій від швидкісної зарядки може споживати 100 кВт постійного струму, що дозволяє зарядити батарею від 20 до 80% всього за 25 хвилин, або ж при змінному струмові ця цифра складає 11 кВт, і зарядка від 0 до 100% виконується всього за 5 годин.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

Новий DS 3 також пропонує надійний та економічний дизельний двигун 1,5 BlueHDi, який пропонує потужність в 130 кінських сил та обертовий момент 300 Нм. Даний двигун працює в парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач, що дозволяє витрачати лише 5,1 л на 100 км в змішаному циклі.

І уже зараз у вас є змога першим дізнатися ціну на новинку і уже очікувати прибуття Нових DS 3 та DS 3 E-Tense в Україну.

І найбільш очікуваною новинкою від Бренду DS Automobiles є Новий DS 7, який також зі старту буде пропонуватися і в повністю електричній версії DS 7 E-Tense. Новий DS 7 як і раніше характеризується неперевершеним комфортом і електрифікованими силовими агрегатами потужністю до 300 кінських сил та поєднує в собі технічний досвід і елегантність. Характер Нового DS 7 походить від значних змін передньої та задньої частини. Як і раніше елегантний, Новий DS 7 привносить більше динамізму з чіткішими структурованими лініями. Новинка отримала біль виразний світловий підпис, комбінація нових тонких фар DS PIXEL LED VISION 3.0 і денних ходових вогнів DS LIGHT VEIL є бездоганною та виконаною у стилі високої моди.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

Новий DS 7 також представляє технології для більшого комфорту та спокою, такі як DS ACTIVE SCAN SUSPENSION та DS NIGHT VISION. DS ACTIVE SCAN SUSPENSION — це система амортизації, яка керується за допомогою камер, та є абсолютно унікальною у своєму класі. Дана система регулює кожне колесо незалежно відповідно до недоліків дороги. Підвіска DS ACTIVE SCAN є стандартною для всіх комплектацій новинки. Завдяки DS NIGHT VISION інфрачервона камера охоплює всю проїжджу частину та її краї, щоб виявляти велосипедистів, пішоходів і тварин на відстані до 100 метрів. Водій отримує інформацію на новому цифровому дисплеї приладової панелі високої роздільної здатності, посиленому спеціальним звуковим попередженням у разі небезпеки. Тому уже зараз ви можете перейти за посиланням, аби першим дізнатися ціну на флагманський кросовер від Бренду DS Automobiles.

Нові DS 7 DS 7 E-Tense це в першу чергу про ваш комфорт та безпрецедентну безпеку під час поїздки в поєднанні з преміальною якістю та витонченістю. Новинки прибудуть на український ринок восени та точно стануть головною новинкою сезону осінь 2023. Слідкуйте за оновленнями на онлайн-складі Бренду, аби першим дізнатися про наявність нових моделей на складі в Україні.

Які нові моделі Stellantis з`являться в Україні в 2023 році - Stellantis

Концерн Stellantis Україна в який входять Бренди PEUGEOT, CITROEN, OPEL та DS Automobiles має грандіозний план по запуску нових технологічних та інноваційних моделей на ринку. Кожен Бренд готовий дивувати та задовільняти потреби своїх клієнтів. Тому, аби не пропустити появу новинок на українському ринку, слідкуйте за оновленнями на онлайн-складах Брендів, де представлені всі автомобілі, які уже зараз знаходяться на складі імпортера або дилерів, щоб встигнути отримати свою омріяну новинку.

Онлайн склад PEUGEOT – cars.peugeot.ua
Онлайн склад CITROEN – cars.citroen.ua
Онлайн склад OPEL – store.opel.ua
Онлайн склад DS Automobiles – store.dsautomobiles.ua

admin

Наверх