Які автомобілі збираються випускати на заводі "Москвич": нові подробиці > Gercek Tesisat

Які автомобілі збираються випускати на заводі "Москвич": нові подробиці

Які автомобілі можуть випускати на "Москвичі": нові подробиці - Москвич
У грудні поточного року розпочнеться виробництво автомобілів на заводі “Москвич”, і до кінця року з конвеєра має зійти 600 машин. При цьому досі залишається загадкою, які саме моделі випускатиме московське підприємство, яке до травня належало Renault. Найбільш вірогідним партнером майданчика вважається китайський JAC, проте, за новими даними, які наводить Drom.ru, «Москвич» має документи для виробництва модельної лінійки марки Renault.
За інформацією порталу, 28 вересня Мінпромторг видав висновок про промскладання заводу-виробнику в особі “Москвича”, і в заявці перераховані модифікації моделей Renault. Цей документ видається виробнику з чинним СПІКом (спеціальний інвестконтракт), і він потрібен для того, щоб отримувати від держави компенсацію сплаченого утилізаційного збору.

Якими будуть сучасні «Москвичі» і з яких моделей вони створені

На автозаводі “Москвич” можуть випускати іранські машини

З цього випливають два питання: навіщо «Москвич» подав заявку на оформлення висновку про промскладання, якщо він не збирається випускати моделі Renault, і навіщо Мінпромторг, знаючи, що моделі Renault не виробляється в країні з весни, видає висновок про локалізацію цих машин наприкінці вересня.

До того, як московський автозавод став на баланс міста, там робилися кросовери Renault – Duster, Arkana і Kaptur. На зустрічі з ветеранами АЗЛК, що пройшла в середині вересня, колишні працівники підприємства відвідали “Москвич”, і там їм продемонстрували кілька моделей Renault із заклеєними логотипами.

Скільки буде коштувати новий «Москвич»

admin

Наверх