Які автомобілі були у британської королеви > Gercek Tesisat

Які автомобілі були у британської королеви

Пристрасть до автомобілів у Єлізавети ІІ виникла ще під час Другої світової війни, коли вона служила у санітарній службі армії Великобританії на посаді механіка-водія. Так, в це важко повірити, але тендітна Єлізавета тоді міняла колеса та справно їздила на військовій вантажівці Austin K2/Y.

Зрозуміло, що після війни, тоді ще принцеса, вона пересіла на більш розкішні авто. Могла принцеса і справно їздити на мотоциклі, і у молодості могла залюбки прохватити на байку.

З роками, навіть пори королівський титул, Єлізавета любила проїхатись на звичайному Land Rover Defender 110, який нагадував їй про молодість і санітарний батальон.

Взагалі, Land Rover, а згодом і Range Rover стали її улюбленими авто.

Проте, були у її гаражі, звістно, і розкошні Daimler V8 Super LWB, Rolls-Royce Phantom VI.

Частенько Єлізавету ІІ можна було побачити і за кермом Jaguar X-Type. Були в неї і автомобілі для непомітних подорожей, наприклад, Vauxhall Cresta, або Rover P5B.

Взагалі у гаражі Букенгемского палацу був досить великий автопарк, і королева мала авто під різні урочистості і досить тонко відчувала, яке саме авто підійде до події. Подивіться на ці фото, великої Королеви і її авто. Вона була видатна Людина і справжня автомобілістка.

admin

Наверх