Якою буде нова Suzuki Grand Vitara > Gercek Tesisat

Якою буде нова Suzuki Grand Vitara

Нашадаємо, що середньорозмірний позашляховик Suzuki Grand Vitara продавався на українському ринку до його зняття з виробництва у 2017 році. На заміну йому прийшов трохи менший кросовер Vitara.

Проте тепер Suzuki вирішила повернути Grand Vitara у 2023 модельному році, хоча поки лише для Індії, де його вироблятиме місцеве спільне підприємство Maruti-Suzuki. Глобальні перспективи продажі моделі теж залишаються.

Якою буде нова Suzuki Grand Vitara - Suzuki

Передня частина нової Grand Vitara виділяється великою решіткою радіатора, на якій розміщено логотип бренду. Решітка з’єднується з оптичними групами за допомогою планок, які додають індивідуальності, а у фарах використовується світлодіодна технологія.

Вид збоку підкреслює суть позашляховика завдяки пластиковим бамперам, які захищають нижню частину кузова, та ригелям на даху.

Позаду головним візуальним елементом екстер’єру, безсумнівно, є кілька дуже тонких горизонтальних задніх ліхтарів. Крім того, вони з’єднані через світлодіодну смужку, що посилює відчуття ширини.

Розміри Suzuki Grand Vitara 2023 року:
Довжина 4345 мм
Ширина 1795 мм
Висота 1645 мм
Колісна база 2600 мм

Якою буде нова Suzuki Grand Vitara - Suzuki

Всередині Suzuki Grand Vitara є 9-дюймовий сенсорний екран, який є ключовим компонентом для керування інформаційно-розважальною системою. У найбільш оснащених версіях цей екран поєднується з 7-дюймовою цифровою панеллю приладів і дисплеєм Head-Up.

До систем безпеки, серед іншого, входить шість подушок безпеки (передніх, бічних і шторних), система ESP, контроль спуску та датчик тиску в шинах.

У якості мотору використовується 1,5-літровий бензиновий двигун VVT Dual Jet, електрифікований за 12-вольтовою технологією м’якого гібрида (MHEV). Він розвиває потужність 102 к.с. і 135 Нм максимального крутного моменту та може поєднуватися з 5-ступеневою механічною коробкою передач або 6-ступеневою автоматичною коробкою передач. Така комплектація доступна з переднім і повним приводом AllGrip.

Якою буде нова Suzuki Grand Vitara - Suzuki

Також пропонується гібридна версія з самозарядкою (HEV). Версія, що складається з бензинового двигуна та невеликого електромотора. Сумарна потужність досягає 116 к.с. і 141 Нм максимального крутного моменту. Він агрегується автоматичною коробкою передач e-CVT і пропонується виключно в конфігурації з переднім приводом. Завдяки літій-іонній батареї більшої ємності такий кросовер може їздити в 100% електричному режимі, особливо в міських умовах.

Комерційний запуск нової Grand Vitara відбудеться найближчими тижнями. Спочатку він надійде в продаж в Індії, а пізніше замовлення можна буде зробити й на інших ринках.

admin

Наверх