Яким буде інтер`єр нового Volkswagen ID.7 > Gercek Tesisat

Яким буде інтер`єр нового Volkswagen ID.7

Розумна система клімат-контролю в Volkswagen ID.7 охолоджуватиме або обігріватиме салон ще до початку поїздки. Достатньо підійти до машини з ключем-брелоком. Якщо ж у спекотний день відчинити двері, електроннокеровані дефлектори почнуть переміщатися в горизонтальній площині, щоб розподілити повітря більшою площею.

Яким буде інтер`єр нового Volkswagen ID.7 - Volkswagen

Система автоматично розпізнає водія та пасажирів, підтримує індивідуальні профілі та голосові команди. Наприклад, фраза «Привіт, Volkswagen! У мене замерзли руки» активує п’ятихвилинний обдув керма гарячим повітрям. А ще ID.7 вперше оснащений датчиком положення сонця, що дозволяє кліматичній установці адаптуватися до нерівномірного нагрівання салону.

Управління кліматом винесено на 15-дюймовий дисплей. Кнопки обігріву та вентиляції знаходяться на першому рівні інтерфейсу і завжди видно. Інтенсивність обдування та напрямок налаштовується через контекстне меню. Температура – за допомогою сенсорних слайдерів.

Яким буде інтер`єр нового Volkswagen ID.7 - Volkswagen

Седан ID.7 стане другою світовою моделлю Volkswagen на платформі MEB після ID.4. Світову прем’єру електрокара заплановано на другий квартал цього року. 2023-го ID.7 почнуть продавати в Європі та Китаї.

Volkswagen інвестує 460 млн. Євро на виробництва електрокарів у Вольфсбурзі

admin

Наверх