Яким буде новий флагманський кросовер Chery Tiggo 9 > Gercek Tesisat

Яким буде новий флагманський кросовер Chery Tiggo 9

На неофіційних рендерах автомобіль зображений з модними за нинішніми мірками безрамковими гратами радіатора як у Omoda 5, дворівневою передньою оптикою, горизонтальними смугами поворотників і написом Chery на кромці капота – вона виконана нестандартним для марки шрифтом. Ззаду у Tiggo 9, на думку автора рендерів, буде єдиний ліхтар на всю ширину кузова, стоп-сигнали та покажчики повороту, розташовані в два рівні, і багажні двері в стилі Range Rover.

Т26, він же майбутній Tiggo 9 побудований на платформі Т2Х. Якщо порівнювати цей кросовер з Tiggo 8 Pro, він трохи довше (4,78 метра проти 4,72 метра), а відстань між осями більше 10 см – 2,8 проти 2,7 у Tiggo 8 Pro.

Яким буде новий флагманський кросовер Chery Tiggo 9 - Chery

Очікується, що Chery Tiggo 9 запропонують у трьох варіантах виконання на п’ять, шість та сім місць. У гаму двигунів увійдуть два турбовані агрегати об’ємом 1,6 і 2,0 літра, пару яким складе семиступінчастий “робот”. Можна буде вибрати між переднім та повним приводом.

Крім Т26/Tiggo 9, у розробці знаходиться і спортивна модифікація із внутрішньозаводським кодом Т26J. Їй пророкують п’ятимісний салон, безальтернативний 2,0-літровий мотор та восьмидіапазонний автомат. Терміни появи новинок на домашньому ринку поки що не оголошено.

Які автовиробники планують робити бізнес з путіним “на крові”

admin

Наверх