Яким буде дизайн автомобілів Audi у майбутньому > Gercek Tesisat

Яким буде дизайн автомобілів Audi у майбутньому

Зміниться і сам підхід до розробки дизайну: насамперед створюватиметься інтер’єр, а вже потім – кузов. Крім того, з переходом на випуск електромобілів дизайнери отримають більший простір дій, оскільки батарейні машини варіативніші в плані конструкції. Згідно з планами Audi, останній автомобіль з ДВС дебютує у 2025 році, а вже з 2026 року автовиробник зосередиться на електрокарах.

Яким буде дизайн автомобілів Audi у майбутньому - Audi

Згаданий Ліхте шоу-кар Activesphere був представлений у січні 2023-го: він є трансформером з силуетом крос-купе, який здатний перетворюватися на пікап. У нього обтічний кузов з похилим дахом, високий дорожній просвіт і 22-дюймові диски з рухомими сегментами: при русі бездоріжжям вони відкриваються для вентиляції, а на асфальті закриваються, забезпечуючи оптимальну аеродинаміку.

Яким буде дизайн автомобілів Audi у майбутньому - Audi

Activesphere став четвертим концептом «сферичної» серії: до нього Audi показала родстер Skysphere, чотиридверне купе Grandsphere та мінівен Urbansphere. Кожен із них демонструє розвиток мови дизайну марки для автомобілів різних сегментів та класів.

Audi представляє купе-кросовер, який перетворюється на пікап

admin

Наверх