Чи реально зараз придбати авто в кредит? > Gercek Tesisat

Чи реально зараз придбати авто в кредит?

Назбирати грошей на новенький автомобіль із салону дедалі стає все складніше. Вартість долара та євро росте, а гривневі заощадження, відповідно, повільно знецінюються. Один із варіантів хоча б тимчасово призупинити цей процес особисто для себе, є придбання автомобіля в кредит. Замість того, щоб чекати кілька років, заощаджуючи на новий автомобіль, можна внести обумовлений договором кредитування перший внесок, і отримати омріяну автівку одразу. А потім, вже пересуваючись на новенькому автомобілі, поступово виплатити всю його вартість. Адже багато хто з офіційних імпортерів та дилерів вже відновив свої кредитні програми.

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Як повідомили AUTO-Consulting у прес-службі компанії “Стеллантіс Україна”, тут кредитування на автомобілі брендів PEUGEOT, CITROЁN, OPEL та DS Automobiles було відновлене з 11 липня. Важливо, зазначає прес-служба, що знову доступна партнерська програма, яка розроблена саме для брендів концерну спільно з АТ «Креді Агріколь Банк». За цією програмою можна оформити кредит на нове авто на 2 роки під 0,01% річних, за умови авансового внеску в розмірі 60% від вартості авто.

Звичайно, умови кредитування дещо змінилися, але і досі залишаються максимально вигідними та гнучкими під запити клієнтів. АТ «Креді Агріколь Банк» та АТ «Ощадбанк» – українські представники брендів PEUGEOT, CITROЁN, OPEL та DS Automobiles пропонують клієнтам вигідні кредитні умови, де кожна з програм має свої переваги. Якщо ви не маєте можливості за програмою АТ «Креді Агріколь Банк» оформити кредит під 0,01% річних терміном на 2 роки за умови авансового внеску 60% від ціни автомобіля, можна звернути увагу на программу АТ «Ощадбанк». Вона передбачає оформлення кредиту терміном до 5-ти років. Або – терміном кредитування до 7-ми років, та відсоткові ставки від 0,01%.

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Всю необхідну інформацію по кредиту, а також розрахунок щомісячного платежу вам надасть фінансовий консультант салону. Подача документів і заповнення заявки теж відбуваються безпосередньо в салоні. Окрім цього, бренди PEUGEOT, CITROЁN, OPEL та DS Automobiles пропонують зручний онлайн калькулятор кредитування на офіційному сайті Бренда в Україні.

Для отримання розрахунку кредиту необхідно зробити лише п’ять кроків:
Крок 1 – зайти на сайти брендів концерну Stellantis у розділ «Онлайн склад»
– PEUGEOT – cars.peugeot.ua;
– CITROEN – cars.citroen.ua;
– OPEL – store.opel.ua;
– DS Automobiles – store.dsautomobiles.ua.
Крок 2 – обрати автомобіль який зацікавив, використовуючи зручні фільтри онлайн-складу.
Крок 3 – натиснути кнопку розрахунок кредиту (внизу зліва).
Крок 4 – обрати відповідні умови кредитування (початковий внесок, термін кредитування, тип кредиту); отримати пропозиції від банків під ці умови.
Крок 5 – ознайомитися з деталями пропозиції (загальний перший платіж з урахуванням страхування та оформлення автомобіля, розмір щомісячних платежів, графік погашення кредиту тощо); якщо все влаштовує – натиснути кнопку «ЗАБРОНЮВАТИ» та передати свої початкові дані представникам дилерських центрів для угоди.

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

У прес-службі компанії “АВТ Баварія Україна” AUTO-Consulting повідомили, що також відновили кредитування на автомобілі марок BMW і Mini. Термін кредиту становить від 1 до 7 років. Перший авансовий платіж, залежно від моделі – 30-70% вартості. Відсоткова ставка за кредитом – 0,01% – 11,99% річних. Про фінансові сервіси, які наразі працюють, можна дізнатися на сайті. Єдине, зауважують у прес-службі, тимчасово призупинена програма лізингу від CreditAgricole.

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Про відновлення кредитування на автомобілі Nissan AUTO-Consulting повідомили і в прес-службі компанії “Ніссан Мотор Україна”. Nissan Financial Services – програми кредитування, за якими кредит на придбання нового Nissan можна оформити з відсотковою ставкою лише від 0,01% річних на строк до 5 років. За умовами програми мінімальний перший внесок становить лише 30% вартості авто.

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Завдяки привабливим умовам Nissan Financial Services мінімальні щомісячні платежі на моделі Nissan становлять:
Nissan Juke – від 8 904 грн.
Nissan Qashqai – від 12 044 грн.
Nissan X-Trail – від 13 242 грн.
Nissan LEAF – від 16 380 грн.
Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням тут

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Працює і кредитування на придбання автомобілів марки Skoda. За програмою від “Ощадбанку” можна вибрати кредит терміном від 12 до 84 місяців та першим авансовим внеском від 30% до 70% вартості авто. Докладніше про умови можна дізнатися за посиланням

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Із липня відновлене кредитування на придбання нових автомобілів Renault за програмою “Рено Бонус”. Зокрема, вона передбачає:
– Економію при оформленні авто (пенсійний фонд, платіж КАСКО).
– Ставка у гривні не змінюється протягом періоду кредитування.
– Максимальний термін кредитування для фізичної особи – 5 років.
– Перший внесок – від 30% до 50% від вартості автомобіля.
– Відсутність щомісячних комісій.
Докладніше можна дізнатися за посиланням

Renault в Україні відновлює кредитну програму

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

За інформацією AUTO-Consulting, над відновленням кредитних програм на придбання автомобілів Mitsubishi активно працюють у компанії “ММС Україна”. Відповідно, у найближчий час знову запрацюють і самі програми кредитування.

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

Як бачимо, можливість стати власником нового автомобіля є і в воєнний час. До того ж, придбання в кредит може допомогти зберегти гривневі заощадження від інфляції.

Які трансформації відбуваються на українському авторинку, у зв`язку з новими реаліями

Український авторинок в 2022 році може повторити результати 2015 року

Чи реально зараз придбати авто в кредит? - кредит

admin

Наверх