Чернігівські підприємства корпорації "Еталон" відновлюють виробництво і вже анонсують нові моделі > Gercek Tesisat

Чернігівські підприємства корпорації "Еталон" відновлюють виробництво і вже анонсують нові моделі

Ще у квітні корпорація прийняла рішення відновлюватись самотужки, і як барон Мюнхгаузен, буде витягати себе із болота. Все літо та осінь тривав процесс розбору завалів та лагодження обладнання та комунікацій. Бо фактично, пошкоджені були усі будівлі заводів, буле відсутнє електро-, водо та газопостачання. Все це прийшлось лагодити та відновлювати.

Але у грудні на всіх заводах корпорації “Еталон” робочий процес було відновлено. Ще не всюди є стіни та дах, але на підприємствах вже працює 500 чоловік.

Як повідомив президент корпорації Володимир Бутко, можна знімати фільми, як працювали заводи під час другої світової, в нас на окремих будівлях так само.

Однак, є й гарний сигнал. Науково-дослідний інститут автомобілебудування, який також входить до складу “Еталон”, вже розробив перспективні моделі автобусів, які будуть запускати у виробництво протягом 2023 року.

Це міський автобус A08621 довжиною 9,3 м на 72 місця, з заднім розташуванням двигуна Ashok Leyland потужністю 123 кВт. Наступна новинка – це туристична модель А11123 на 44 місця, довжиною 10,7 м, з багажним відсіком 6,5 м куб. Також завод планує представити міжміську модель А08317-31 для перевезень осіб з обмеженною мобільністю.

У наступному році корпорація “Еталон” планує презентувати свій перший 9-метровий електробус А08611 з запасом ходу 200 км. Він буде розрахований на міські перевезення 54 пасажирів.

,br>
Крім того, Чернігівський автозавод представить і рестайлінг передньої маски автобусів серії А081.

Як бачимо, план відродження доволі непоганий. Все це корпорація «Еталон» планує випускати у Чернігові і навіть не розглядала варіантів релокації.

Єдине, про що прохали директори підприємств – це замовлень від держави та іноземних партнерів. А далі вони вже справляться самі.

admin

Наверх