Чернівецький волонтер вже передав більше 50 автівок для ЗСУ > Gercek Tesisat

Чернівецький волонтер вже передав більше 50 автівок для ЗСУ

Чернівецький громадський діяч та волонтер від початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати Україну, а згодом почав займатись благодійністю – допомагав укомплектовувати бойові частини усім необхідним, пише Медіа агентство АСС.

Волонтер почав допомагати друзям в полку Азов, чернівецьким військовим частинам, які безпосередньо воювали. У списку закуплених товарів були дрони, амуніція, обладнання, інше забезпечення. Та найголовніше – автомобілі на передову. «8 мільйонів гривень загалом зібрали. Це не рахуємо паливо, ремонти, генератори. Це спільна робота всіх. Ми вже більше 50 автівок відправили на фронт. Це стара техніка, слід завжди все ремонтувати, аби вона не зупинилась у хлопців на полі бою. Це моя країна, без діла сидіти не буду – інакше я не пробачу собі. Якщо не можу по здоров’ю зі зброєю у руках воювати, я це буду робити так – подаючи патрони», – додає Олександр Білоус.

У команді з Олександром на волонтерських засадах багато однодумців та друзів. Всі разом жертвують та збирають кошти, домовляються та шукають варіанти доставки машин. А потім самі їх і доправляють на схід.

Для ЗСУ волонтери закупили ще 104 нові пікапи

admin

Наверх