Через кредитний калькулятор SKODA подано вже 1000-ну заявку > Gercek Tesisat

Через кредитний калькулятор SKODA подано вже 1000-ну заявку

В умовах ковідних обмежень і війни набули актуальності інструменти віддаленої обробки заявок клієнтів, зокрема можливість отримати інформацію про умови кредитування, зробити розрахунок платежів та надіслати запит на консультацію. З моменту запуску кредитного калькулятора на офіційному сайті ŠKODA ним скористалися вже 1000 клієнтів, щоб розрахувати платежі і відправити заявку онлайн.

Обравши необхідні параметри, клієнт запускає розрахунок, отримує можливість порівняти умови банків-партнерів, обрати найкращі для себе та заповнити коротку анкету-заявку. Кожна така заявка на кредит експортується у спеціальний програмний комплекс, за допомогою якого дилерські підприємства створюють та відправляють на погодження кредитні заявки до обраних банків партнерів.

Таким чином, завдяки кредитному калькулятору і конфігуратору комплектації автомобілів ŠKODA, клієнти мають можливість обрати набір необхідних опцій і розрахувати кредит без попереднього відвідування автосалону. З іншого боку, існує можливість після знайомства з автомобілем у салоні продовжити оформлення заявки на кредит на обрану модель вже з дому. Для цього достатньо відсканувати на ціннику виставкового автомобіля QR-код з посиланням на розрахунок у кредитному калькуляторі, де вже будуть вказані необхідні параметри обраного автомобіля.

Для зручності клієнтів кредитний калькулятор доступний не лише на сайті ŠKODA, а й на сайтах усіх офіційних дилерів ŠKODA в Україні.

Більше інформації про автомобілі ŠKODA: www.skoda-auto.ua

admin

Наверх