Цифрова панель приладів з двома моніторами стане звичним явищем на бюджетних авто > Gercek Tesisat

Цифрова панель приладів з двома моніторами стане звичним явищем на бюджетних авто

Цифрова панель приладів з двома моніторами стане звичним явищем на бюджетних авто - Hyundai
Пригадуєте, який фурор викликали перші цифрові панелі з двох моніторів, замість аналогових приладів, які з’являлися на преміальних авто? Так от тепер вони стануть звичним явищем і на бюджетних машинах. Судячи з свіжих зображень, в салоні нового покоління Hyundai Solaris з’явиться вигнута консоль з двома екранами діагоналлю 10,25 дюйма кожен – це цифрова панель приладів і дисплей мультимедійної системи.
За заявленими опціями можна дійти невтішного висновку, що зі зміною покоління Solaris/Verna позиціонуватиметься на щабель вище, ніж актуальна модель. На це вказують і зміни, які відбудуться в екстер’єрі: традиційна оптика поступиться місцем суцільній світлодіодній смузі на всю ширину, яка виступатиме в ролі ходових вогнів, як у «старшої» Sonata та флагманського Grandeur.

Прем’єра наступного Solaris/Verna відбудеться 21 березня 2023 року. Вже відомо, що на індійському ринку модель запропонують у двох модифікаціях. Першою покладено абсолютно новий 1,5-літровий бензиновий турбомотор з безпосереднім упорскуванням палива, що розвиває 160 кінських сил. Пару йому складе шестиступінчаста “механіка” або семиступінчастий “робот”.

admin

Наверх