Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном > Gercek Tesisat

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном

Як стало відомо AUTO-Consulting, українським власникам автомобілів, які виїхали на них за кордон, здебільшого нема про що хвилюватися. Вони не лише мають можливість скористатися послугами європейського автосервісу. Обслуговування гарантійних автівок може бути безкоштовним зі збереженням гарантії.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

Як повідомили AUTO-Consulting у компанії “Стеллантіс Україна” у країнах ЄС здійснюється гарантійне обслуговування автомобілів PEUGEOT / CITROËN / DS Automobiles / OPEL, які були придбані в Україні в офіційній дилерській мережі. Якщо ви перебуваєте за кордоном в країні ЄС, в разі виникнення потреби у гарантійному обслуговуванні автомобіля, ви можете звернутися до будь-якого авторизованного сервісного центру PEUGEOT / CITROËN / DS Automobiles / OPEL. Для отримання гарантійних послуг, необхідно надати в сервісний центр за місцем вашого перебування в ЄС, реєстраційні документи на автомобіль та сервісну книжку.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

У прес-службі компанії “Рено Україна” AUTO-Consulting повідомили, що у відповідності до існуючої процедури Renault, всі гарантійні автомобілі, які тимчасово знаходяться в країнах ЄС, мають право на гарантійне обслуговування у мережі Renault в країнах ЄС. У офіційних сервісів Renault існує база даних, яка містить інформацію про гарантійні автомобілі по всьому світу. Із історією їхнього гарантійного обслуговування включно. І всі офіційні дилери Renault (разом із дилерами на території ЄС) мають до неї доступ.

Якщо клієнт отримає відмову на гарантійне обслуговування у будь-якій країні ЄС, в “Рено Україна” просять звертатися на гарячу лінію Renault в Україні для отримання допомоги. Служба підтримки Renault 0 800 500 351.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

За інформацією із прес-служби компанії “Ніссан Мотор Україна”, усі автомобілі Nissan, придбані в офіційній дилерській мережі компанії, мають загально європейську гарантію. Тому, за необхідності ремонту (у тому числі гарантійного), власнику автомобіля треба просто звернутися до найближчого дилерського центру Nissan у країні його перебування. Усі проведені роботи мають бути відмічені у сервісній книжці.

Як стало відомо AUTO-Consulting, власники автомобілів Mitsubishi, придбаних в офіційній мережі компанії “ММС Україна”, можуть звернутись на цілодобову гарячу лінію для організації сервісних робіт в країні, де вони перебувають. Телефон технічної підтримки для клієнтів Mitsubishi Motors: +38 044 206 00 06. Окрім цього, для них у 40 країнах Європи працює програма Mitsubishi Assistance Package.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

В прес-службі компанії “АВТ Баварія Україна” AUTO-Consulting повідомили, що всі автомобілі, реалізовані офіційної мережею ТОВ «АВТ Баварія Україна», мають покриття, яке передбачає їх безперешкодне сервісне і гарантійне обслуговування також і в країнах ЄС. У тому числі, це покриття поширюється на активовані BSI & BRI пакети. Враховуючи те, що необхідність планових ТО визначається для кожного авто в рамках регламентного інтервалу та індивідуально за даними системи CBS (condition based system), завдяки повідомленням системи CBS власники мають можливість завчасно планувати візит на планові ТО (плюс-мінус 1 місяць або 2000 км). Офіційні СТО BMW у країнах ЄС мають доступ до загальних баз даних BMW для того, щоб зафіксувати проведення планового ТО гарантійного українського автомобіля.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

Гарантія виробника діє на загальних засадах, відповідно до умов загального Керівництва по гарантії BMW, ключові витяги з якого також зазначені в умовах договорів купівлі-продажу автомобілів §8 для авто, реалізованих офіційною мережею ТОВ «АВТ Баварія Україна».

За даними прес-служби компанії “Єврокар”, гарантія на автомобілі Skoda, придбані в офіційній мережі, безумовна на всій території ЄС. Навіть у тому випадку, коли є перепробіг. Єдина умова для збереження гарантії – підтримка достатнього рівня технічних рідин. У випадку проблеми з підтримкою гарантії і проходженням ТО за кордоном, у компанії “Єврокар” готові індивідуально підтримати кожного клієнта. Зв’язок – через особисті повідомлення на офіційній сторінці Skoda у Facebook.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

У прес-службі компанії «Хюндай Україна» AUTO-Consulting повідомили, що на автомобілі Hyundai діє глобальна світова гарантія, у тому числі в ЄС. Власник офіційно придбаного у дилерській мережі автомобіля Hyundai може скористатися гарантією у разі настання гарантійного випадку у будь-якій країні. Якщо дотримані всі умови експлуатації.

За інформацією AUTO-Consulting, власники автомобілів Mazda, які перебувають за кордоном, у разі настання часу планового ТО, можуть звернутися до будь-якого офіційного дилера Mazda у Європі. Дилер має внести ТО в загальноєвропейську систему, з якою працюють усі дилери, і гарантію буде збережено.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

За інформацією AUTO-Consulting, власники автомобілів Volvo, які наразі перебувають у таких країнах, як Румунія, Молдова, Словаччина або Чехія, можуть скористатися спеціальними умовами на матеріали та роботи під час сервісного обслуговування. Для отримання привілеїв ваше авто має бути зареєстрованим в Україні.

Детальну інформацію щодо спеціальних умов у певній країні ви можете дізнатися, зателефонувавши до найближчого до вас офіційного дилера, представленого на сайті країни вашого перебування.

Як під час війни працюють автомобільні дилерські центри в Україні

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном - сервіс

admin

Наверх