У електричного Volkswagen ID.Buzz з`явиться кілька нових версій > Gercek Tesisat

У електричного Volkswagen ID.Buzz з`явиться кілька нових версій

Спеціальний модуль, що отримав назву BusBox-4, встановлюється в багажне відділення електровена і дозволяє комфортно відпочивати далеко від цивілізації. До складу обладнання входять стіл, раковина, газова плита з двома конфорками та підведення прісної води з двох 10-літрових баків.

Крім цього в блоці передбачені шафки, місце для встановлення холодильника і навіть розкладне ліжко з матрацом 125 х 195 сантиметрів. Щоб перетворити ID. Buzz у будинок на колесах доведеться лише пожертвувати багажником, щоб встановити туди BusBox-4, а також задніми сидіннями, які неможливо використовувати при розкладеному спальному місці.

У електричного Volkswagen ID.Buzz з`явиться кілька нових версій - Volkswagen

У продажу BusBox-4 з’явиться вже в листопаді і коштуватиме такий модуль менше 3000 євро, що на тлі загальної ціни Volkswagen ID. Buzz від 64 000 євро виглядає досить доступною пропозицією.

Крім того, Volkswagen Commercial Vehicles підготувала кілька тизерів новинок, серед яких є і спортивний мінівен ID.Buzz GTX. Існуюча лінійка спортивних електрокарів ID оснащена однаковою силовою установкою, що складається з двох електромоторів сумарною потужністю близько 299 кінських сил та 460 Нм моменту. Очевидно, аналогічну технічну частину отримає і спортивний мінівен ID.Buzz GTX.

В іншому тизері VW Commercial Vehicles демонструє довгобазну версію ID.Buzz, яка отримає додаткову абревіатуру LWB до назви. Вже у базі вона буде семимісною. Саме цю комплектацію планується продавати у Сполучених Штатах, інші до Північної Америки не привезуть. До речі, LWB отримає і потужнішу батарею на 111 кВт*год.

Третій тизер демонструє інше семимісне виконання ID.Buzz. Що цікаво, тут стандартна колісна база. Це може означати, що ця модель реалізовуватиметься на європейському ринку. Чекати на нові виконання ID.Buzz доведеться ще кілька років.

На що здатний електричний VW ID Buzz. Перше знайомство

admin

Наверх