У Британії 30 армійських авто перетворили у броньовані «швидкі» для України > Gercek Tesisat

У Британії 30 армійських авто перетворили у броньовані «швидкі» для України

Так, посольство вирішило спрямувати частину коштів, зібраних через власну платформу withukraine.org, на закупівлю не просто автомобілей швидкої медичної допомоги, а броньованих машин, які зможуть надійно захистити хоробрих українських медиків та воїнів.

Тиждень тому дипломати зробили замовлення на першу партію з 30 броньованих швидких, 15 з яких відправляються до України вже найближчими днями.

Посол України Вадим Пристайко відвідав місто Гуул, де розташовані виробничі потужності Venari Group – найбільшого та найвідомішого британського виробника автомобілів швидкої допомоги.

Компанія не лише погодилась відкласти всі поточні замовлення для британського ринку і повністю перепрофілюватись на виробництво автомобілей для України, але й зробить це на безприбутковій основі.

Посол поспілкувався зі співробітниками підприємства, які працюють у дві зміни без вихідних, та ознайомився з процесом перетворення колишніх автомобілей Міноборони Великої Британії на броньовані реанімобілі з усім необхідним обладнанням.

admin

Наверх