Український дилерський центр Lexus визнаний одним з найкращих в Європі > Gercek Tesisat

Український дилерський центр Lexus визнаний одним з найкращих в Європі

Проведена вже шостий рік поспіль, премія Kiwami є втіленням стародавньої японської філософії гостинності Омотенаші. Згідно з цією концепцією компанія цінує кожного клієнта як гостя у власній домівці, що впливає на всі аспекти розвитку бренда Lexus. За шість років українські дилери Lexus п’ять разів були удостоєні міжнародної премії Kiwami:
2016 — «Лексус Сіті Плаза»;
2017 — «Лексус Дніпро»;
2018 — «Лексус Львів»;
2019 — «Лексус Одеса»;
2022 — «Лексус Львів».

«Турбота про клієнта через індивідуальний та незрівнянний досвід — одна з підвалин Lexus, і нагорода Kiwami підтверджує це», — прокоментував Паскаль Руш (Pascal Ruch), віцепрезидент TME, керівник Lexus Europe.

Цифровізація роздрібної торгівлі, пришвидшена пандемією коронавірусу, позначилася на методах комунікації та обслуговування. Тому Lexus ще рішучіше зосередився на свободі вибору і зручності клієнта, застосовуючи інтегровану систему Lexus Experience.

Незважаючи на тривалу війну в Україні та складну ситуацію на автомобільному ринку, львівський дилерський центр почесно виборов нагороду за досконалість сервісу. Для «Лексус Львів» це вже друга нагорода, отримана з моменту відкриття у 2014 році. І це вкотре підтверджує сутність філософії Омотенаші, за якої комфорт клієнта є найбільшою цінністю компанії будь-де та будь-коли.

За детальнішою інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включно з дистанційним обслуговуванням, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.

admin

Наверх