Український виробник представив свою нову модель у Гановері > Gercek Tesisat

Український виробник представив свою нову модель у Гановері

Новинка, яка дебютувала у Гановері, була створена на базі Volkswagen Crafter 4Motion, але це не просто глибока модернізація, а фактично новий автомобіль. Саме тому, він вже має емблему Torsus замість VW, але всі зміни погоджено та омологовано з Volkswagen, що й дало змогу концерну пропонувати таку модель на власному стенді.

Torsus Crafter 4×4 має кліренс в 29 см і здатен долати броди глибиною 69 см, а зі спеціальним пакетом навіть 82 см. Нижня частина кузова авто захищена покриттям Line-X, крім того є захисні елементи по периметру кузова з композитного матеріалу, підсилений передній бампер, захисні решітки для фар та ліхтарів, потужний захист мотора та трансміссії. Було повністю змінено і підвіску Crafter. Тепер він має великі ходи та надзвичайну енергомісткість, що робить його рух впевненим на бездоріжжі.

Torsus укомплектован 2,0-літровим дизелем VW із двома турбінами на 177 сил та автоматичною трансмісією на 8 швидкостей і блокуванням заднього дифференціалу.

Цікаво, що омологація Volkswagen дала змогу пропонувати Torsus Crafter 4×4 у дилерській мережі німецького виробника. Таким чином для Torsus значно розширюється ринок збуту. І участь у виставці у Гановері – це фактично старт европейських продажів українського виробника.

Подробиці про цей надзвичайний автомобіль та плани на майбутнє бренду Torsus – дивіться у цьому сюжеті:

admin

Наверх