Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S > Gercek Tesisat

Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S

SKODA VISION 7S належить до верхньої частини продуктового портфоліо та клієнтської бази чеської марки. VISION 7S також є першою ŠKODA з матовим кольором кузова. Але найцікавіше те, що VISION 7S має на меті ще чіткіше відрізнити ŠKODA від інших брендів концерну Volkswagen. Хоча й побудований на фольксвагенівській платформі MEB.

Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S - SKODA

Передня частина автомобіля має значно ширшу та плоску , темну та закритурешітку ŠKODA. Ребра замінено темним склом, яке приховує датчики автомобіля. Це – так зване обличчя Tech-Deck Face. Фари розташовані максимально далеко від центру, в два ряди один над одним. Чітко окреслена смуга денних ходових вогнів заходить на крила, розширюючи групу світла й утворюючи літеру “Т”.

Капот із чіткими контурами повторює відому лінію ŠKODA. Яскравий повністю оновлений бампер має сім вертикально розташованих повітрозабірників, центральний з яких привертає увагу вставкою помаранчевого кольору. Такий самий елемент є і ззаду. Помаранчеві вставки можна витягнути, щоб вони послугували гачками. Крім того, їх можна використовувати для безпечного відключення струму високої напруги автомобіля ззовні, якщо це необхідно.

Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S - SKODA

VISION 7S – це просторий автомобіль із абсолютно новою, універсальною побудовою салону, що пропонує місце для семи осіб на трьох рядах сидінь. А також – фірмові функції ŠKODA Simply Clever.

Зокрема, салон пропонує дві різні конфігурації, які створюють новий просторовий досвід для різних ситуацій – за кермом і під час відпочинку. У режимі водіння всі елементи керування встановлюються в ідеальне положення. А центральний сенсорний екран вирівняний вертикально, щоб відображати всю актуальну інформацію під час руху. Він обертається, і є найбільшим з коли-небудь встановлених в автомобілі ŠKODA – 14,6 дюйма.

Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S - SKODA

У режимі Drive водій отримує переваги від вдосконаленої системи AR Head-up, яка відображає найважливіші дані водіння, і 8,8-дюймовий цифровий приладовий дисплей для додаткової інформації. Кермо було повністю перероблено. воно має тепер дві суцільні спиці в положеннях 12 і 6 годин.

Інтегроване дитяче автокрісло розташоване на центральній консолі – у найбезпечнішому місці в автомобілі. Додаткова внутрішня камера в задній частині даху також може передавати відео дитини на центральний дисплей інформаційно-розважальної системи. Це дає змогу водієві та передньому пасажиру постійно бачити дітей у салоні.

Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S - SKODA

Спинки передніх сидінь обладнані тримачами для мультимедійних пристроїв для пасажирів другого та третього рядів. У них також вбудовані кишені. Є також магнітні поверхні під плаваючою центральною консоллю, куди можна надійно прикріпити металеві пляшки з напоями ŠKODA або аптечку. Комплектація VISION 7S також включає в себе практичні рюкзаки, які магнітно кріпляться до спинок сидінь і їх можна брати з сім’єю на вихідні. Це – дуже по-шкодівськи.

Сьогодні SKODA представила яскравий концепт електричного кросовера SKODA VISION 7S - SKODA

Так, війна не закінчилась, але ми не повинні відставати від світу. Бо після нашої перемоги ринок стрімко буде відновлюватись. Крім того, наші громадяни, які повернуться з Європи вже будуть мати зовсім інші смаки. І ми не будемо відставати. Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість продовжувати працювати. Починаємо новий бізнес-сезон з новинок. Буде ще більше ексклюзиву, більше аналітики та репортажів з надзвичайних місць.
Тримаймося!

Усі подробиці читайте на AUTO-Consulting найближчими днями.

SKODA демонструє новий фірмовий стиль на прикладі концепта електричного кросовера SKODA VISION 7S

admin

Наверх