Стало відомо, скільки танків можуть виготовляти росіяни на усіх заводах > Gercek Tesisat

Стало відомо, скільки танків можуть виготовляти росіяни на усіх заводах

Стало відомо, скільки танків можуть виготовляти росіяни на усіх заводах - танк
Ми уже не раз повідомляли, що за данними розвідки, на момент вторгнення в Україну у армії РФ було у строю 3350 танків. Але на базах зберігання перебуває близько 10000, а по іншим данним і усі 12000 танків. Але, це – металобрухт, який потрібно відновлювати. Британське видання The Economist опублікувало статтю, в якій оцінило можливості російського ВПК виготовляти нові або відновлювати старі танки для армії РФ взамін втрачених у боях проти ЗСУ. І ці цифри свідчать, що швидко відновити боєздатність танкових частин росіянам не вдасться.
Отже, британські журналісти “з посиланням на російські ЗМІ” вказують, що за місяць роботи рашистський “Уралвагонзавод” може виготовити максимум 20 нових танків, в іншому – що може відновити максимум 8 танків за місяць.

Далі британці вказують, що ще три “бронетанкові” заводи росіян можуть відновлювати кожен по 17 танків щомісяця. Отже, у місяць армія РФ може отримувати до 70 одиниць нових, або відновлених танків.

Але, в число цих трьох заводів входить зокрема 103-ий ремонтний в Забайкаллі, який спеціалізується хіба на “мобілізаційній” модернізації танків типу Т-62М із місцевих баз зберігання.

Залучаючи інші підприємства, британські журналісти прогнозують, що потенціал російського ВПК може сягнути до 90 одиниць танків на місяць. Тобто, за півроку армія може отримати десь від 400 до 550 танків. На цю кількість впливає ЗСУ, щомісяця мінімізуючи цю кількість. Зазвичай, у боях армія РФ за місяць втрачає 150-200 танків. Тож, поки накопичити значну кількість танків їм не вдасться. Британське видання робить висновок, що без побудови ще додаткових двох танкових заводів, росія неминуче прийде до танкового дефіциту.

Тому підсумки танкового протистояння з українськими бригадами на Leopard можуть бути катастрофічними для окупантів.

admin

Наверх