"Скания Украина" надеется окончательно отстоять свою правоту в судах > Gercek Tesisat

"Скания Украина" надеется окончательно отстоять свою правоту в судах

Ми продовжуємо далі відстоювати свою позицію у судовій справі ще з одним колишнім дилером ТОВ «Проскан». Нагадаємо, що у 2018 та 2019 роках два наші колишні партнери – «Журавлина» (м. Сарни Рівненської області) та «Проскан» (м. Київ) подали позови в господарські суди України та вимагають величезних сум в якості упущеної вигоди на суми 123 та 164.4 млн відповідно.

Про взаємопов’язаність цих двох справ говорить той факт, що під час судових засідань «Журавлина» проти «Сканія Україна» Крикуненко виступав або в якості третьої особи, або взагалі представником «Журавлини» в судах. А основний «доказовий елемент» позовів від «Журавлини» та «Проскану» базується не на документах, а на ідентичних висновках Львівського НДІ судових експертиз, при цьому замовником обох документів є ТОВ «Проскан».

Справа з ТОВ «Журавлина» знаходиться на розгляді у Верховному суді, наступне засідання заплановане на 20 жовтня 2021 року.

Детальніше про судову справу з ТОВ «Журавлина» та нашу позицію можна ознайомитись на сайті

https://www.scania.com/ua/uk/home/experience-scania/news-and-events/News/archive/2021/february-2021/sudoviy-process-scania-ukraine-and-zhuravlina-sarnyscan.html

А вчора відбулось перше засідання Північного Апеляційного суду у справі з ТОВ «Проскан», рішення не ухвалили, ще одне засідання відбудеться 21 жовтня 2021, тобто наступного дня після засідання Верховного Суду у справі з ТОВ «Журавлина». Наша позиція у справі з «Проскан» також опублікована на сайті.

Паралельно, ТОВ «Проскан» довго судився з банком «КБ Преміум» через неповернення кредитів, про що неодноразово повідомлялося в ЗМІ, але законність відчуження приміщень підтверджена рішенням судів – є рішення апеляції на користь банку, яке вступило в законну дію – https://reyestr.court.gov.ua/Review/97654779

Сподіваємось на справедливий розгляд у суді, адже обидві справи є показовими для багатьох іноземних інвесторів в Україні. – повідомили у пресс-службі “Сканія Україна”.

admin

Наверх