Сервісні центри МВС вже опрацьовують механізм онлайн реєстрації авто. Як все буде працювати? > Gercek Tesisat

Сервісні центри МВС вже опрацьовують механізм онлайн реєстрації авто. Як все буде працювати?

Саме тому заступник Міністра внутрішніх справ України Ігор Бондаренко, начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик, директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС Сергій Кримчук, начальники регіональних сервісних центрів МВС та Експертна служба МВС зібралися у робочому форматі для обговорення цієї теми.

Кабмін дозволив онлайн реєстрацію автомобілів

Очільники проговорили виокремлення експертного дослідження транспортного засобу в окрему послугу.

Сервісні центри МВС вже опрацьовують механізм онлайн реєстрації авто. Як все буде працювати? - онлайн

Заступник Міністра внутрішніх справ України Ігор Бондаренко розказав про нові норми, які закріплені Постановою та пояснив процедуру реєстрації. Він зауважив:
«Взаємодія між службами має бути повна і всеохоплююча. Варто працювати злагоджено на спільний результат, аби громадянам було зручно отримувати послугу в найкоротші терміни».

В Україні призначили нового начальника Головного сервісного центру МВС

З початку року в Україні видано 203 тис. нових посвідчень водія

Також зачепили тему спірних питань, місцями нерозуміння цієї послуги, проблеми, з якими можуть зіткнутися клієнти. Обговорили технічні можливості впровадження змін.

«Зараз головним пріоритетом є реєстрація транспортних засобів онлайн. Кожен автовласник повинен відчути тільки покращення та полегшення цієї процедури. Згуртовані й максимально вмотивовані. Працюємо і не зупиняємося», — підсумував начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Сервісні центри МВС вже опрацьовують механізм онлайн реєстрації авто. Як все буде працювати? - онлайн

Попереду ще багато роботи, обговорень та покращень. AUTO-Consulting продовжує слідкувати за процесом підготовки до нового сервісу. Слідкуйте за нашими новинами.

Все буде Україна!

Сервісні центри МВС планують впровадити перереєстрацію авто за кордоном

admin

Наверх