Санкції діють. Російським користувачам автомобільних застосунків закрили доступ > Gercek Tesisat

Санкції діють. Російським користувачам автомобільних застосунків закрили доступ

Санкції діють. Російським користувачам автомобільних застосунків закрили доступ - санкці
На території росії перестали працювати мобільні програми низки зарубіжних автокомпаній, що дозволяють керувати деякими функціями автомобіля. За інформацією дилерів, проблеми зіштовхнулися користувачі сервісів Skoda, Kia, Infiniti, Nissan, Mercedes-Benz, Jaguar Land Rover і Porsche. Російські автовласники скаржаться, що тепер не можуть скористатися звичними функціями, наприклад, прогріти машину перед виходом із дому.
На початку 2023 року складнощі виникли у користувачів Mercedes Me: деякі не могли увійти до програми.

Перестали працювати також програми Skoda, Kia, Infiniti, Nissan, повідомляють у дилерських центрах. Три з чотирьох компаній – Skoda, Infiniti і Nissan – попереджали про майбутнє відключення.

За прогнозом віце-президента «Національного автомобільного союзу» (НАС) Яна Хайцеера, з мобільними програмами для іномарок росіянам доведеться попрощатися. Їхня підтримка на території росії, яка перебуває під санкціями, загрожує виробникам проблеми на інших ринках, які більші за російський, сказав експерт.

А ми вже від себе додамо, що причина усих цих дій одна – війна, яку розпочало 24.02.22 керівництво росії по відношенню до сусідньої України.

admin

Наверх