Рейтинг сімейних автомобілів > Gercek Tesisat

Рейтинг сімейних автомобілів

Якщо вас цікавить оренда авто Чернівці для сімейних поїздок, рекомендуємо вам ознайомитися з ТОПом моделей, що є найкращими в цьому класі. Наводимо одразу декілька списків, в яких моделі обрано за певною ознакою. Почнемо наш рейтинг з бюджетних сімейних авто, адже зазвичай великі сім’ї шукають можливість не лише комфортно подорожувати, але й заощадити при цьому.

Бюджетні сімейні авто

Є небагато моделей, які б були одночасно і якісними, і надійними, і коштували при цьому не багато, тому рейтинг з недорогих, але безпечних сімейних автомобілів складається лише з 4 позицій.

  1. Hyundai Solaris. Недорога корейська модель. Витрачає не більше 7,2 л пального на 100 км. Підходить для щоденного користування та довготривалих подорожей всією сім’єю. Комфортний автомобіль для родини з 4-5 людей. За результатами краш-тестів це одна з найбезпечніших бюджетних машин сімейного типу.

  2. Kia Soul.Це недорогий корейський кросовер. Він комфортний, практичний та має стильний вигляд. З першого погляду машина здається досить невеликою, але в ній зручно можуть подорожувати до 5 осіб. Навіть в базову комплектацію входить сучасна система безпеки, кондиціонер та мультимедіа.

  3. KIA Ceed SW. Модель дуже схожа на традиційний седан, але на відміну від цих компактних авто вона має досить місткий багажник, що за рахунок складання задніх крісел може ще збільшитися з 528 до 1642 л. Машина має просторий та стильно оздоблений салон. В ній є клімат-контроль та оригінальний панорамний-люк. Модель оснащена потужним двигуном об’ємом 1,6 л. В базовій комплектації вже передбачається ABS, подушки безпеки, іммобілайзер та безліч інших корисних опцій.

  4. Renault Duster. Це недорогий кросовер з великим салоном та містким багажником на 500 л. Він економно витрачає пальне та має високий кліренс. Є можливість обирати тип приводу. Є моделі на передньому чи задньому приводі, а також повноприводні варіанти.

Визначити, яка саме з цих моделей підійде для вашої родини, допоможе оренда авто Рівне. На орендованому транспортному засобі ви зможете перевірити не лише технічні якості машини, а й її місткість, зручність та відповідність потребам кожного члена вашої родини.

Надійне сімейне авто

Якщо для вас важливо аби машина була максимально безпечною в роботі, простою в управлінні, довговічною та ремонтопридатною, пропонуємо рейтинг найнадійніших сімейних машин:

  1. Suzuki Grand Vitara. Машина досить комфортна, потужна, має місткий салон та велике багажне відділення. Не зважаючи на високий рівень надійності, вона коштує порівняно недорого. На кожні 100 км витрачає 8 л пального, але досить дорога в обслуговуванні.

  2. Chevrolet Captiva. З 2010 рому ця модель має коробку-автомат. Це надійний та комфортний кросовер на повному приводі. Має гарну звукоізоляцію та потужну систему кондиціонування. Її просто та недорого обслуговувати, але вона витрачає досить багато пального – в середньому 9 л на 100 км.

  3. Mitsubishi Outlander. Випускається модель з 2012 р. Об’єм двигуна 2,0 л. Вона простора, має місткий багажний відсік та відрізняється стильним дизайном. Недоліком може вважитися не досить якісна підвіска та низький рівень шумоізоляції.

  4. Ford S-MAX/Galaxy. Цю позицію займають одразу 2 машини на одній платформі. Вони місткі, надійні та продуктивні. В них комфортно розміститься сім’я до 5 осіб. Перша модель більше підходить для активних компаній, друга – для більш поміркованих водіїв. Виробник пропонує автомобілі з різним типом двигуна та трансмісії.

Аби обрати потрібне сімейне авто, можна спочатку переглянути огляди різних моделей, а потім орендувати вподобані машини для їх тестування.

Сімейні авто для подорожей

Аби подорожувати всією сім’єю, потрібно мати авто, в якому окрім просторого салону ще є місткий відсік для транспортування багажу. Машина має бути також потужною, з економним двигуном та з системою кондиціонування для максимального комфорту у мандрівках. Таких варіантів є декілька:

  1. Subaru Outback. Це економічний універсал с просторим салоном, відрізняється підвищеною комфортабельністю, надійною підвіскою та високою маневреністю, але витрачає багато палива, особливо у міських умовах.

  2. Toyota Alphard. Це мінівен з цікавим дизайном. Підходить для великих родин. Ним зручно керувати, це стійке і маневрене авто, просторе та комфортне.

  3. Volkswagen Multivan. В цьому мінівені з комфортом може подорожувати до 8 людей. В ньому багато місця для багажу, легко поміститься навіть дитяча коляска чи велосипед. Машина безпечна та надійна, має гарну прохідність та компактні габарити. Єдиним її недоліком є досить пристойна ціна.

  4. Mazda CX-9. Для багатьох поціновувачів цього бренду модель є еталоном надійності та стилю. Вона обладнана якісною електронікою та активними системами безпеки, дуже маневрена та містка. Єдиним недоліком можна вважати досить високу вартість ремонту.

Якщо ви плануєте подорожувати всією сім’єю і підшукуєте для цього авто, також можете звернути увагу на моделі Hyundai Santa Fe, Opel Zafira Life, KIA Ceed SW. Всі ці машини мають просторий салон та багажне відділення, надійні та безпечні.

admin

Наверх