Після зниження цін на Tesla значно збільшився попит > Gercek Tesisat

Після зниження цін на Tesla значно збільшився попит

Ситуація з іншими виконаннями Tesla Model Y трохи краща: Long Range і Performance, які подешевшали на чотири та один відсоток відповідно, як і раніше, обіцяють поставити в січні-березні.

Tesla слід наростити обсяги виробництва на німецькій «Гігафабриці», сказав на організованій німецькою профспілкою IG Metall подіумною дискусією Йорг Штайнбах — міністр економіки Бранденбурга, де розташований завод. За його словами, Tesla вже наймає від 200 до 300 співробітників на тиждень, тоді як іншим компаніям не вистачає персоналу. На «Гіга-Берлін» вже працює близько дев’яти тисяч людей.

Співробітники скаржаться на переробки: у профспілці IG Metall заявляють про тривалі робочі дні та часті зміни у вихідні, що викликано прагненням Tesla збільшити обсяги складання за рахунок наявного персоналу. Натомість «Гігафабрика» відстає від виробничих планів. Тільки наприкінці грудня вона вийшла на 3 тисячі Model Y на тиждень – на два місяці пізніше, ніж планувалося.

Не всі задоволені зниження вартості Tesla. У Китаї електрокари подешевшали вже вдруге за три місяці, що викликало обурення клієнтів, які купили Тесла за вищою ціною. На початку січня їх власники почали збиратися біля офісів марки від Ченду до Шеньчженю, вимагаючи компенсувати різницю.

Tesla знизила ціни на автомобілі в Китаї на 9%

admin

Наверх