Підбита російська військова техніка продовжує "подорожувати" Європою > Gercek Tesisat

Підбита російська військова техніка продовжує "подорожувати" Європою

Сьогодні у Празі на території Летенських садів міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський відкриє експозицію російської техніки, яка була знищена та захоплена силами оборони України.

Підбиту російську війському техніку покажуть у Польщі

Для армії треба закупити 500 військових вантажівок різних типів

Крім згаданого танка, європейські міністри та усі бажаючі зможуть побачити пуско-заряджальну установку комплексу БУК-М2, МТЛБ Штурм-С, башту від САУ «МСТА-С». Також можна буде роздивитись досить рідкісну САУ 2С34 «Хоста», яка є глибокою російською модернізацією радянської САУ 2С1 «Гвоздика». Це черговий «аналоговнет», який став трофеєм наших воїнів.

Підбита російська військова техніка продовжує "подорожувати" Європою - військ

Згадана техніка наступала на Київ через Сумщину та Чернігівщину. Найдалі просунулась САУ «МСТА-С» – до Броварського району, звідки вона могла обстрілювати околиці Києва. Але там російських артилеристів зустріли оборонці столиці. В підсумку САУ відірвало башту.

Мета виставок проста. Ми хочемо показати мешканцям європейських держав, яку навалу смертоносного заліза стримує Україна.

Ми демонструємо, що через нашу територію російські танки можуть просунутися тільки як виставкові експонати. У наших захисників і захисниць вдосталь відваги та професіоналізму. Але нам потрібна зброя. Озброїти Україну – це найбільш раціональне рішення, щоб не бачити російські війська на своїх вулицях, не чути вибухів, не ховати близьких…

Підбита російська військова техніка продовжує "подорожувати" Європою - військ

Також нагадаю, що виставка, яку ми два тижні тому відкрили у Варшаві, отримала нові експонати та переїхала до Вроцлава, у Центр історії «Заєздня». Крім танка Т-72 та САУ «МСТА-С», тепер представлені бронеавтомобіль «Тигр» та БТР-82.

Як виглядає російський «Тигр» після підриву на міні

Польща та Чехія надали найбільшу кількість танків для ЗСУ

Чим більше сучасної далекобійної зброї від партнерів ми отримаємо і чим швидше це станеться – тим більше життів ми збережемо. І тим скоріше сили оборони України забезпечать міста вільного світу цікавими експонатами. Працюємо над цим 24/7.

Ми б’ємось за Україну і захищаємо Європу.

Україна – щит Європи.
Слава Україні!

Яку західну техніку вже отримали та опанували ЗСУ. Перелік систем

admin

Наверх