Путін визнав, що з російським автопромом щось пішло не за планом > Gercek Tesisat

Путін визнав, що з російським автопромом щось пішло не за планом

Путін визнав, що з російським автопромом щось пішло не за планом. І як завжди збрехав - росії На росії помітно скорочується виробництво автомобілів, і потрібні заходи, щоб ситуація не стала надзвичайною, заявив президент рф путін на нараді з розвитку автопрому у четвер. Туди запросили членів уряду рф і глав чотирьох найбільших виробників – “АвтоВАЗу”, “КаМАзу”, ГАЗу і “Соллерс Авто”.
У притаманній собі манері, путін звернув усю відповідальність, за крах власного автопрому, на кого завгодно, тільки не на себе і розв’язану ним же війну.

«Ситуація непроста, низка контрагентів і постачальників автозаводів перебували і перебувають досі ще за кордоном, або призупинили постачання, або оголосили про вихід з нашого ринку.

“Порівняно з показниками роком раніше в березні поточного року випуск вітчизняного автопрому в росії виявився втричі нижчим, а у квітні – у п’ять разів нижчим”, – констатував путін на зустрічі в Санкт-Петербурзі.

Цікаво, які ж виходи він пропонує. “Потрібно «забезпечити технологічний суверенітет» та «наситити» вітчизняний ринок, де є дефіцит.”

Тим часом, з раніше існувавших у Росії 20 автозаводів, зараз намагаються працювати лише три: АвтоВАЗ, УАЗ та завод китайських автомобілів Haval. Як же тут “наситиш”?

А ще путін озадачився подорожченням автомобілів, та значним падінням продажів – за 5 місяціві -51%. А чого ж це так сталося, Володя?

admin

Наверх