Приклад феноменальної логістики. Німецький автопоїзд за 6 років проїхав 1 млн км > Gercek Tesisat

Приклад феноменальної логістики. Німецький автопоїзд за 6 років проїхав 1 млн км

Як виявилося, що компанія Alfred Schuon почала використовувати автопоїзд на постійній основі для перевезення легких вантажів, використовуючи для цього бортову вантажівку з причепом на підкатному візку. Фактично, за один рейс такий автопоїзд перевозив у 1,5 рази більше вантажу, ніж звичайна фура з напівпричепом.

Спеціалісти були вражені, що компанії вдалося так вдало завантажувати цей автопоїзд, мінімізувавши простої, що він проїздив 170 тис км у рік. В цьому не було б нічого особливо вражаючого уяву, якби не обмеження для такого роду транспортних засобів.

У Німеччині автопоїзди завдовжки 25,25 метра можуть їздити лише автомагістралями, перевозити вантаж не більше 40 тонн. Водіям дуже важко знайти відповідне паркування, а тим більше неможливо запаркуватися у дворі. До того ж, такий автомобіль практично ніколи не виїжджає на міжнародні траси. Але німецькому оператору вдалося подолати усі складності і проявити просто дива логістики. А тепер порахуйте, скільки прибутку приніс такий автопоїзд, якщо він за рейс перевозив більше на 50-60%, ніж звичайна фура та накатав 1 млн км за 6 років. .

Більш детально про використання нових форматів у перевезеннях

admin

Наверх