Представлена спеціальна версія Lexus RX Чорна пантера > Gercek Tesisat

Представлена спеціальна версія Lexus RX Чорна пантера

Над кросовером працювали художники Школи експериментального навчання дизайну Adidas (S.E.E.D.) та центру Lexus Calty. Їхнім завданням було уявити, як виглядала б форма спортивної команди Ваканди, і кросовер став ще однією фантазією на тему національного дизайну.

На капоті Lexus RX можна побачити золотисті наклейки у вигляді трикутників – це посилання на намисто Чорної Пантери. Однак окрасою екстер’єру справа не обмежилася. Матеріали салону теж зазнали переробки: фіолетові сидіння, дверні карти і кермо покриває той же візерунок, яким прикрашений кузов.

Представлена спеціальна версія Lexus RX Чорна пантера - Lexus

Накладки на підголівники з логотипом Lexus надруковані з вуглецевого матеріалу на 3D-принтері: таким же способом Adidas виготовляє підошву бігових кросівок 4Dfwd. Центральна консоль оброблена деревом із вирізаним лазером орнаментом, а на екрані мультимедійної системи слово Lexus написане вигаданим алфавітом Ваканди.

Що стосується назви шоу-кара, Vibe-Branium, то вона відсилає до вібраніуму – одного з найміцніших у світі Marvel матеріалів, знайденому у Ваканді. Його символ зображений на спині лімітованої футболки, яку розробили за пару до кросоверу.

Представлена спеціальна версія Lexus RX Чорна пантера - Lexus

Lexus RX 500h F Sport, на якому базується Vibe-Branium, рухається гібридною силовою установкою віддачею 371 кінська сила і 550 Нм моменту. На розгін з місця до 100 кілометрів на годину кросовер із повнокерованим шасі витрачає шість секунд.

Lexus представив електричний спорт-концепт Lexus Electrified Sport Concept

admin

Наверх