Поштова служба США планує закупити 66 тис. електромобілів до 2028 року > Gercek Tesisat

Поштова служба США планує закупити 66 тис. електромобілів до 2028 року

Загалом USPS планує придбати для доставки 106 тис. транспортних засобів до 2028 року. Отже, на частку електромобілів припаде більше ніж половина від усіх придбаних транспортних засобів. Наразі парк USPS налічує 220 тис. автомобілів, йдеться в повідомленні поштової служби.

У повідомленні USPS наголошується, що інвестиції в оновлення парку, як очікується, становитимуть $9,6 млрд, водночас близько третини від цієї суми становитимуть субсидії відповідно до закону Inflation Reduction Act, ухваленого Конгресом у серпні. Фінансування дасть поштовій службі можливість створити один із найбільших парків електромобілів у країні, йдеться в повідомленні USPS.

USPS зазнала критики з боку захисників довкілля, які закликали поштову службу перейти на використання електромобілів для доставки, пише CNBC.

У квітні кілька природоохоронних груп подали проти USPS позов, звинувативши службу в тому, що вона не належним чином не проаналізувала впливу на довкілля перед тим, як вирішила збільшити кількість вантажних автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння.

admin

Наверх