Почалися поставки нового повністю електричного кросовера Nissan Ariya > Gercek Tesisat

Почалися поставки нового повністю електричного кросовера Nissan Ariya

Кросовер Ariya з’явився в порту Тайн на північному сході Англії, і найпершим був варіант Ariya Advance з батареєю на 63 кВт*год, фарбою кузова Akatsuki Copper і дахом Pearl Black з опціональним “пакетом” Sky Pack, що складається з люка з електроприводом.

Электрокроссовер Nissan Ariya впервые засветился публично

Nissan сообщил стоимость электро кроссовера Ariya

Перші моделі Nissan Ariya у Великій Британії пройдуть остаточний контроль якості перед відправкою до дилерських центрів, де вони будуть використовуватися для тест-драйвів клієнтами компанії, а потім для доставки клієнтам.

Nissan Ariya должен стать лучшим кроссовером в истории Nissan по аэродинамике

Подробности о новом электрическом купе-кроссовере Nissan Ariya

Партія додаткових моделей Ariya прибуде найближчими тижнями і поставлятиметься з багатьма автомобілями, попередньо замовленими клієнтами.

У Великобританії Nissan Ariya доступний у комплектаціях Advance та Evolve з трьома різними комбінаціями акумуляторів та двигуна. Є версії із приводом на два колеса з невеликим акумулятором на 63 кВт*год, варіант із приводом на два колеса з акумулятором більшого розміру на 87 кВт*год та флагманська версія e-4ORCE AWD з акумулятором на 87 кВт*год. Ціни починаються з 43845 фунтів стерлінгів за Ariya Advance з батареєю на 63 кВт * год і досягають 56290 фунтів стерлінгів за версію e-4ORCE Evolve з акумулятором на 87 кВт * год.

Модельний ряд Ariya трохи відрізняється на різних ринках, оскільки не скрізь продається кросовер з батареєю на 63 кВт * год. Наприклад, США, базовим є Ariya Venture+ FWD з ​​одним електродвигуном потужністю 289 к.с. та батареєю на 87 кВт*год. Початкова ціна складає 45 950 доларів. Інші запропоновані варіанти включають Ariya Evolve+ FWD потужністю 325 л., акумуляторної батареї на 87 кВтг і рекомендованою виробником роздрібною ціною 58 950 доларів.

Чи буде Nissan Leaf зніматися з виробництва. Оновлено

admin

Наверх