Порше Україна та SEAT передали SEAT Ibiza на допомогу дітям > Gercek Tesisat

Порше Україна та SEAT передали SEAT Ibiza на допомогу дітям

Автомобіль було передано у рамках продовження проекту допомоги дітям-сиротам, сім’ям з дітьми, що були вимушені тимчасово покинути своє місце проживання, а також дітям, чиї батьки беруть участь у військових діях. SEAT Ibiza буде використовуватись для виїзду соціальних працівників організації, які надають гуманітарну та психологічну допомогу аби дістатись до найвіддаленіших міст нашої країни, у тому числі до прифронтових та деокупованих територій, куди наразі повертаються сім’ї.

Порше Україна та SEAT передали SEAT Ibiza на допомогу дітям - SEAT

Імпортер автомобілів Volkswagen, SEAT, CUPRA та AUDI вже 7 років підтримує дружні стосунки із СОС Дитячі Містечка Україна та із радістю допомагає дітям протягом усієї співпраці. Як зазначив Генеральний директор ТОВ «Порше Україна» Йозеф Граф «Ведення економічної діяльності дозволяє нам підтримувати нашу країну, а також в реалізовувати соціальну місію – підтримувати дітей та сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах через війну».

Передані у середині літа автомобілі Volkswagen T-Cross вже допомогли соціальним працівникам провести 46 виїздів на місця проживання дітей, 132 групових заходи, відвідати майже 2000 дітей від 4 до 16 років.

Порше Україна та SEAT передали SEAT Ibiza на допомогу дітям - SEAT

СОС Дитячі Містечка Україна розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки.

Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.

ТОВ «Порше Україна» – офіційний імпортер автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA та Volkswagen Комерційні автомобілі в Україні. Компанію засновано в 2008 році і підприємство є частиною австрійського холдингу Porsche Holding Salzburg.

Порше Україна передала 2 автомобілі Volkswagen T-Cross для допомоги дітям

admin

Наверх