Порше Україна передала 2 автомобілі Volkswagen T-Cross для допомоги дітям > Gercek Tesisat

Порше Україна передала 2 автомобілі Volkswagen T-Cross для допомоги дітям

Імпортер вже багато років підтримує дружні стосунки із СОС Дитячі Містечка Україна та із радістю допомагає дітям протягом усієї співпраці.

Порше Україна передала 2 автомобілі Volkswagen T-Cross для допомоги дітям - Volkswagen

Генеральний директор ТОВ «Порше Україна» Йозеф Граф зазначив: «Мобільність в Україні зараз є серйозним викликом, який нелегко вирішити за нинішніх обставин із активними бойовими діями та обмеженими ресурсами. Соціальна місія є вкрай важливою для нас у цей нелегкий для країни час, тож ми вважаємо своїм обов’язком допомагати посильно найбільш вразливій категорії населення – нашим дітям. За 7 років співпраці ми реалізували безліч спільних проектів – починаючи від створення спортзалу для дітей до придбання трактора для прибирання території благодійної організації. Ми впевнені, що автомобілі допоможуть соціальним працівникам швидко та безпечно прибувати у місця, де їх допомоги діти зараз чекають найбільше»

Порше Україна передала 2 автомобілі Volkswagen T-Cross для допомоги дітям - Volkswagen

СОС Дитячі Містечка Україна розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки.

Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.

admin

Наверх