Порошенко анонсував постачання великої кількості техніки для армії > Gercek Tesisat

Порошенко анонсував постачання великої кількості техніки для армії

Для переходу в контрнаступ українська армія потребує багато техніки. Тому ми вирішили поставити спочатку 50, зараз доводимо до 100 кількість нових пікапів Mitsubishi та JAC. Крім того, вже був контракт на 48 вантажівок: крани, маніпулятори тощо. Я дав доручення укласти контракт на постачання додатково ще 200 вантажівок для фронту. Ми відбираємо найкраще і робимо це швидко для того, щоб їх не викупили інші країни. Бо зараз весь світ готується до посилення безпеки.

Порошенко анонсував постачання великої кількості техніки для армії - Порошенко

Ми купуємо і знайшли БМП, щоб посилити наступальні підрозділи Збройних Сил. Ми збираємося зараз представити і унікальні дрони. Це вже повномасштабні безпілотники, які конче потрібні нашій артилерії. Зараз готується проект постачання в Україну бойових роботів. Вони стоять на озброєнні декількох країн НАТО.

До України надійте ще одна партія нових бронеавтомобілів

Ми йдемо на дуже потужні проекти, які коштують мільйони доларів. Половину суми вносимо ми з Мариною та Фонд Порошенка, вже внесли передплату за 100 вантажівок. А решту збирає ГО Справа Громад. Тому це все можливо завдяки нашим з вами спільним зусиллям, кожному донату.

Порошенко анонсував постачання великої кількості техніки для армії - Порошенко

Волонтери везуть в Україну партію нових пікапів Mitsubishi L200 для ЗСУ

Я вдячний волонтерам, які організовують і допомагають мені робити всю логістику. Дякую тим, хто на кордоні пропускає нашу техніку без черги. Дякую співробітникам Міноборони і Генерального штабу, які швидко нам видають кінцевих користувачів. Дякую – на середньому і нижньому рівнях ефективність співпраці абсолютно унікальна.

Своєю єдністю українці демонструють невідворотність нашої перемоги.

Волонтери закупили 42 вантажівки DAF Leyland для армії. В планах – ще сотні

admin

Наверх