Пекінський автосалон цього року не відбудеться > Gercek Tesisat

Пекінський автосалон цього року не відбудеться

Пекінський автосалон цього року не відбудеться - Пекін
Найбільший автомобільний захід Китаю, Пекінський автосалон, цього року довелося скасувати. Як пише Reuters з посиланням на організаторів, причина такого рішення — у черговому великому спалаху Covid-19 у китайській столиці. В ці дні кількість випадків зараження коронавірусом на день досягла 7740. Це найвищий показник за останні п’ять місяців, і влада стурбована тим, що хворих продовжують виявляти за межами ізольованих районів.
Пекінський автосалон-2022 мав пройти наприкінці квітня, проте через коронавірус його перенесли на невизначений термін. Тепер стало відомо, що захід цього року зовсім не відбудеться через той самий вірус, з яким китайська влада продовжує старанно боротися, регулярно оголошуючи карантини. Спочатку свої новинки на шоу планували показати Mercedes-Benz, Audi та BMW, а також Volkswagen та місцеві компанії.

При цьому на старті пандемії у 2020 році автосалон у Пекіні таки вдалося провести. Його довелося зрушити з весни, на яку припала перша хвиля і найжорсткіші обмеження, на середину осені.

Крім пекінського, “жертвою” нового спалаху Covid стало автошоу в Гуанчжоу, заплановане на 18-27 листопада. Auto Guangzhou 2022 було офіційно перенесено на неназваний термін, проте організатори не розкрили нових дат. Ймовірно, на нього чекає та сама доля, що й столичний захід, бо до кінця року залишилося менше двох місяців.

Женевський автосалон повернеться у лютому 2023 року

admin

Наверх