Нужен ли электронный кабинет для водителя? Мнение адвоката > Gercek Tesisat

Нужен ли электронный кабинет для водителя? Мнение адвоката

Уже завтра на дорогах заработает 57 новых приборов фотофиксации превышения скорости. Где их разместят?

Когда в Украине заработает система фотофиксации нарушений скорости на дорогах

“На сьогодні реєстрація в електронному кабінеті водія не є обов’язковою. Цей сервіс створений для зручності і містить доволі багато корисної інформації. Наприклад, кабінет дозволяє користувачам: дізнатися всю актуальну інформацію про транспортний засіб користувача (технічні характеристики, право власності, історію авто) отримати безкоштовний та платний витяг з Єдиного державного реєстру МВС по VIN-коду транспортного засобу; перевірити, чи накладені обтяження на транспортний засіб отримати інформацію про участь транспортного засобу в ДТП; оперативно отримати повну інформацію про адміністративні порушення та сплатити штрафи за них побачити інформацію про посвідчення водія користувача (національне, міжнародне); записатися в чергу на отримання послуги в сервісному центрі МВС (можливо в сервісних центрах МВС, в яких є електронна черга) перевірити, чи вільний індивідуальний номерний знак в обраному регіоні.

Кто будет оплачивать штрафы, зафиксированные камерами фотофиксации? И можно ли их избежать. Комментарий адвоката - штраф

В Украине увеличилось количество радаров TruCаm

Електронний кабінет не містить даних про належного користувача транспортним засобом, а тільки дані безпосередньо власника. Дані про належного користувача містяться у окремому Реєстрі. Відомості в графі «Картка водія» містять дані про належний Вам транспортний засіб, а якщо таких авто багато мається вкладка «Автопарк».

Вважаю, що даний кабінет дуже корисний буде при покупці вживаного автомобіля, адже можна за VIN-кодом перевірити майбутню покупку та наявність неоплачених штрафів. А коли запрацює система автоматичної фотофіксації порушень ПДР, у кабінеті можна буде відслідковувати такі порушення.” – вваажає адвокат Петро Герасимов.

Другие примеры и советы из практики адвоката на сайте http://gerasimovpa.com

4 главных нововведения, которые МВД готовит для украинских автомобилистов

У украинских водителей появился электронный кабинет. Что это такое, как он работает и зачем он будет нужен?

admin

Наверх