Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023 > Gercek Tesisat

Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023

Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023 - PEUGEOT

Міжнародна нагорода Car Design Award присуджується з 1980-х років командам дизайнерів, які створили найкращі серійні та концептуальні проекти автомобілів, а також найкращу мову дизайну брендів. Метою нагороди завжди було відзначення автомобілів і концепцій, які знаменують поворотний момент, новий розділ у майбутньому дизайну транспорту. Гарантією компетентності та авторитету є міжнародне журі, яке складається з представників одних із найпрестижніших світових автомобільних журналів. Згідно з правилами, журі відібрало 10 проектів серійних автомобілів і 10 проектів концептуальних автомобілів, представлених у період з 1 квітня по 31 грудня 2022 року, а також 5 брендів, які виділялися формальною мовою всієї лінійки продуктів. Церемонія оголошення переможця Car Design Award 2023 відбудеться 19 квітня 2023 року, в Музеї дизайну ADI в Мілані під час Міланського тижня дизайну 2023.

Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023 - PEUGEOT

Захоплюючий та авантюрний Jeep Avenger поєднує в собі стиль, функціональність і технології, щоб задовольнити потреби сучасних клієнтів, які прагнуть пригод і шукають 100% електричний автомобіль із компактним розміром і просторим салоном. Але також неодмінно важливі і традиційні елементи ДНК Бренду – трапецієподібна решітка з сімома прорізами, великі колісні арки, опуклі крила – усі характерні та відмітні елементи, які нагадують традиційний авантюрний дух Бренду.

Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023 - PEUGEOT

Потужний, комфортний, ефективний і на 100% електричний Jeep Avenger також був розроблений, щоб забезпечити покращений захист на 360° і повну свободу рухів. Щоб зменшити пошкодження на бездоріжжі Avenger оснащено захищеними фарами, переднім та заднім захисними бамперами та пластиковою обшивкою вздовж кузова. Нові захисні пластини на передньому та задньому бамперах відлиті кольоровим полімерним матеріалом, що дає змогу вберегти фарбу та приховати пошкодження. Ці елементи доповнюються знаковими деталями, такими як повністю світлодіодні передні та задні ліхтарі, які миттєво нагадують модель Avenger у звичайній уяві. Поєднання всіх цих естетичних особливостей втілює суть персоналізації автомобіля, що є відмінним елементом Jeep Avenger. Avenger був розроблений, як ідеальний компаньйон у місті та на бездоріжжі. Також, пропонуємо вам підписатися на соцмережі Бренду в Україні, аби завжди буду в курсі подій – Facebook та Instagram.

Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023 - PEUGEOT

Новий PEUGEOT 408 виявляється несподівано неординарним автомобілем, як в історії самого Бренду, так і на ринку автомобілів в цілому. З новим 408 Бренд PEUGEOT демонструє вершину креативності своєї команди, пропонуючи новий динамічний силует фастбеку, який взбирається на вершину С-класу. Яскрава новинка з її емоційним дизайном, гострими гранями, сміливими лініями корпусу задає нові стандарти класу, виступаючи еталоном і зразком того, як повинен виглядати сучасний фастбек. Несподіваним рішенням є перевернутий задній бампер, що робить зовнішній вигляд новинки більш суровим та солідним. PEUGEOT 408 надійно стоїть на колесах діаметром 720 мм, а культові 20-дюймові диски мають проривний геометричний дизайн. Спереду світлодіодні матричні фари, що виконані за технологією PEUGEOT Matrix LED та мають дизайн ікл лева. Дані фари забезпечують більшу ефективність освітлення і безпеку руху. Ззаду використовується технологія Full LED: світлодіодні ліхтарі виконані у вигляді трьох «кігтів», що створює фірмовий «світловий підпис» та ідеально інтегрує 408 у сімейство PEUGEOT.

Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023 - PEUGEOT

Тому очікуємо нагородження, яке відбудеться уже 19 квітня Мілані та вболіваємо за PEUGEOT 408 та Jeep Avenger. Та уже зараз ви можете більш детально ознайомитися з Новим PEUGEOT 408 в шоу-румі моделі, а також перейти за посиланням, аби першим дізнатися ціну на новинку, адже авто на півшляху до України. А також підписуйтесь на соцмережі Бренду Jeep, аби бути в курсі всіх подій і першим дізнатися про появу новинки на українському ринку: Facebook та Instagram

admin

Наверх