Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023» > Gercek Tesisat

Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023»

«Women’s World Car of the Year» — це унікальна нагорода спрямована на визнання найкращих автомобілів року та надання голосу жінкам у автомобільному світі. Критерії голосування засновані на тих же принципах, якими керується будь-який водій при виборі автомобіля. Члени журі не обирають «жіночий автомобіль», оскільки автомобілі не залежать від статі. Під час голосування враховуються такі аспекти, як безпека, якість, ціна, дизайн, легкість водіння, технологічні перевати та вплив на навколишнє середовище. До складу журі премії входить 63 жінки авто-журналісти з 45 країн на п’яти континентах. Вони ж мають важливе та важке завдання відібрати найкращі автомобілі в шести категоріях: великий автомобіль, потужний автомобіль, міський автомобіль, великий кросовер, позашляховик 4X4 & пікап і сімейний кросовер.

Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023» - Jeep

Цього року робота членів журі була відзначена еволюцією галузі в бік більш ефективних і стійких моделей. Avenger вразив суддів своїм вдалим дизайном, чудовою прохідністю та низьким екологічним слідом. У свою чергу Новий CITROËN C5 X покорив журі своїм неперевершеними комфортом на борту, значним внутрішнім простіром, унікальною концепцією силуету та сміливим дизайном.

Новий Avenger — це компактний позашляховик, який, маючи лише чотири метри в довжину, позиціонується у швидкозростаючому B-SUV, другому за величиною європейському сегменті за обсягом. Розрахований на активних людей, які шукають позашляховик із компактними розмірами, Jeep Avenger пропонує багато місця та можливостей для зберігання речей. Розроблений і виготовлений як автомобіль Jeep, Avenger втілює ДНК Jeep у компактний SUV з унікальним поєднанням можливостей, стилю, функціональності та технологій. Уже зараз новинка готується прибути в Україну та відкриває перші подробиці. Тому, аби першим дізнатися ціну на Новий Jeep Avenger переходьте за посиланням.

Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023» - Jeep

100% електричний Jeep Avenger забезпечує запас ходу до 400 км в комбінованому циклі (WLTP) і понад 550 км по місту. Нова електрична силова установка поєднує в собі унікальний 400-вольтовий електродвигун потужністю 115 кіловат і 260 Нм максимального крутного моменту та новий акумулятор на 54 кВт-год. Також, ми пропонуємо вам більш детально познайомитися з модельним рядо Jeep для України, який готується повернутися в оновленому вигляді. Переходьте на тизинговий сайт, де ви зможете відслідковувати найголовніші новини Бренду та першим дізнатися ціни на новинки в Україні.

Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023» - Jeep

CITROËN C5 X, представлений у 2021 році, є флагманською моделлю, яка втілює унікальний досвід Бренду. Лише за рік у всьому світі вже було здійснено понад 45 000 поставок. У Європі у другій половині року він є лідером D-сегменту. CITROËN C5 X поєднує в собі елегантність і динамічність седана, універсальність і об’єм універсала з міскістю на надійністю позашляховика. Усе це забезпечує неперевершений комфорт завдяки сидінням Citroën Advanced Comfort і підвісці Citroën Advanced Comfort Active.

Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023» - Jeep

CITROËN C5 X — це справжнє запрошення подорожувати в повній безтурботності. Він пропонує найсучасніші технології для спрощення життя на борту, включаючи екран Extended Head Up Display або абсолютно нову інформаційну систему MyCitroën Drive Plus із розпізнаванням голосу та 12-дюймовим сенсорним екраном. CITROËN C5 X також ідеально відповідає сучасним тенеднціям збереження та відновлення енергії завдяки plug-in гібридній версії 180 ë-EAT8, яка доповнює версію plug-in гібрид 225 ë-EAT8, який уже зараз становить 60% від загальних продажів моделі.

Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Жіночий авто року 2023» - Jeep

Уже зараз у поціновувачів Бренду Jeep є можливість познайомитися з актуальним модельним рядом для України на тизинговому сайті, де представлені всі новинки та тільки актуальні новини про Бренд. А також підписуйтесь на соц мережі Бренду Jeep в Україні, аби не пропустити появу «Найкращого сімейного кросовера» на нашому ринку: Facebook та Instagram. Та запрошуємо вас завітати на ойнлайн-склад CITROEN, аби познайомити з актуальним модельним рядом Бренду та дізнатися про наявність в Україні бажаної моделі.

admin

Наверх