Новий DS 3 вже прямує до України > Gercek Tesisat

Новий DS 3 вже прямує до України

СИЛА СПОКУСИ: НОВЕ ОБЛИЧЧЯ, НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Оновлення в Новому DS 3 повністю відповідають мові дизайну лінійки DS Automobiles – решітка радіатора стала ширшою та тепер прикрашена чорними або хромованими діамантовими наконечниками. Особливу увагу слід приділити новим крилам DS WINGS, які були змінені, щоб тонко поєднати решітку радіатора та фари.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

Нові матричні фари VISION з інтелектуальним керуванням і автоматичним дальнім світлом для максимального комфорту та безпеки є стандартом для кожної версії та створюють більш динамічний дизайн. Вони надають новому DS 3 яскравішого вигляду завдяки трьом функціональним модулям, підкресленим сатиновим хромом. Нові денні ходові вогні оснащені двома світлодіодними лініями, розташованими вертикально з обох боків передньої частини для виразного та розширеного підпису відповідно до останньої мови дизайну DS Automobiles.

Новий DS 3 отримав тільки найкращі колеса, які мають абсолютно новий дизайн для підвищення ефективності. Доступні у розмірах 17 і 18 дюймів, вони розділені за різними темами та кольорами.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

ІНТЕР’ЄР ВІДПОВІДАЄ ФРАНЦУЗЬКІЙ РОЗКОШІ
Новий DS 3 черпає натхнення у французькому досвіді розкоші, щоб оживити ексклюзивну атмосферу. Преміальне оздоблення салону DS Inspiration «Performance Line» демонструє унікальність кокпітів DS Automobiles. Це підкреслює оздоблення чорною алькантарою, алюмінієві вставки в салоні, сіра стеля та емблеми «Performance Line» зовні та в салоні.

Новий 10,3-дюймовий центральний екран пропонується в якості стандартної комплектації з новою вбудованою інформаційно-розважальною системою DS IRIS SYSTEM. І звичайно для водія пропонується високоякісний 7-дюймовий цифровий кластер, який виводить тільки важливу та необхідну інформацію.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

ТРАДИЦІЙНІ НАДІЙНІ ДВИГУНИ ТА НОВА 100% ЕЛЕКТРИЧНА МОДЕЛЬ E-TENSE
Мультиенергетичний Бренд із найнижчими викидами CO 2 у Європі з 2020 року, DS Automobiles пропонує Новий DS 3 як повністю електричний двигун, так і максимально економічний дизельний двигун.

Новий DS 3 E-TENSE отримав абсолютно новий електродвигун, редуктор і новий акумулятор для збільшення потужності та запасу ходу. Новий гібридний синхронний двигун (HSM) використовує досвід, отриманий у Формулі E, щоб продемонструвати високу ефективність. Він пропонує 115 кВт (156 кінських сил) потужності та 260 Нм крутного моменту при напрузі 400 Вольт. Нова батарея ємністю 54 кВт-год має температурний контроль за допомогою циркуляції рідини та теплового насоса, який забезпечує швидку зарядку, кращий радіус дії та збільшений термін служби.

Стандартно бортовий зарядний пристрій від швидкісної зарядки може споживати 100 кВт постійного струму, що дозволяє зарядити батарею від 20 до 80% всього за 25 хвилин, або ж при змінному струмові ця цифра складає 11 кВт, і зарядка від 0 до 100% виконується всього за 5 годин.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

Новий DS 3 також пропонує надійний та економічний дизельний двигун 1,5 BlueHDi, який пропонує потужність в 130 кінських сил та обертовий момент 300 Нм. Даний двигун працює в парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач, що дозволяє витрачати лише 5,1 л на 100 км в змішаному циклі.

ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ВІДМІННО УКОМПЛЕКТОВАНІ ВЕРСІЇ ДЛЯ УКРАЇНИ
Для українського ринку Новий DS 3 пропонує тільки найкраще зі свого арсеналу і тільки гарно оснащенні комплектації. Саме тому ви уже зараз можете оформити заявку, аби бути першим, хто дізнається ціну на найбільш очікувану новинку зими 2023 року.

Для українських покупців Бренд DS Automobiles пропонує заряджену комплектацію Performance Line, яка відповідає потребам кожного, і нікого не залишить байдужим. Але перед вами стоїть справжній тяжкий вибір – надійний та економічний дизельний двигун чи технологічний 100% електричний варіант. Тому вибір тільки за вами.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

А тепер давайте більш детально розберемось з перевагами комплектації Performance Line. Важливими складовими даної комплектаціє є преміальний комфорт, найкращі системи безпеки та вишукане оздоблення. За безпеку в Новому DS 3 E-Tense відповідає розширений пакет «Безпека» з функцією DS DRIVE ASSIST, який пропонує наступне: адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки “Stop&Go”, система попередження про зіткнення та екстрене гальмування, система утримання в смузі руху, контроль «сліпих зон», система розпізнавання дорожніх знаків з можливістю адаптації швидкості – це саме те, що допоможе водієві в жвавих міських потоках. Преміальний комфорт в автомобілі дарують світлодіодні матричні фари DS MATRIX LED VISION, які освітлюють шлях максимально ефективно, не заважаючи зустрічним автомобілям.

Для комфортного паркування у місті Новий DS 3 E-Tense укомплектований передньою та задньою камерами та датчиками паркування – навіть в умовах щільної забудови мегаполісу ви завжди зможете безпечно припаркувати ваш улюблений автомобіль. І звичайно в плані комфортну велику роль відіграє підключення до автомобіля, за що відповідає 10,3-дюймовий екран мультимедіа з новою вбудованою інформаційно-розважальною системою DS IRIS SYSTEM.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

І звичайно преміальний автомобіль повинен мати преміальний вигляд як зовні та і всередині. Тому в комплектації Performance Line використовується тільки якісна та надійна алькантара в поєднанні з вишуканим оздобленням алюмінієм та фірмовим тисненням Clous de Paris. Все це підкреслює стеля чорного кольору, що в поєднанні створює фірмовий кокпіт Бренду DS Automobiles.

Уже зараз Новий DS 3 та технологічний DS 3 E-Tense готується прибути в Україну та стати справжньою сенсацією зими 2023 року. Тому аби дізнатися більше подробиць про новинку, переходьте в шоу-рум моделі, а головне підписуйтесь на модель, аби дізнатись ціну першим.

Новий DS 3 вже прямує до України - DS

admin

Наверх