На українському ринку з'являться одразу дві моделі електробусів > Gercek Tesisat

На українському ринку з'являться одразу дві моделі електробусів

Завдяки електродвигуну з максимальною потужністю 200 кВт і максимальним крутним моментом 1200 Нм 6.6-метровий e-CENTRO не поступається продуктивності навіть на найкрутіших пагорбах.

Автобус характеризується своєю легкістю та низькими експлуатаційними витратами, що важливо для громадського транспорту. Літій-іонні батареї NMC потужністю 110 кВт e-Centro можна повністю зарядити всього за 1.5 години, забезпечуючи запас ходу 200 км на одному заряді. Також доступна бортова зарядка. Крім того, функція рекуперативного гальмування дозволяє рекуперувати до 25 відсотків енергії від гальмування та уповільнення в міському русі.

Серед переваг Otokar e-CENTRO – ретельно спланований салон, з низькою підлогою, який дозволяє автобусу перевозити до 32 пасажирів.

Ще одна новинка українського ринку – це зчленований 18-метровий міський електробус Otokar e-KENT, місткістю до 100 пасажирів. Автобус e-KENT ARTICULATED обладнаний чотирма широкими розсувними дверима, електричним кондиціонером та обігрівачем. Електробус обладнано двигуном потужністю 410 кВт та ємністю акумулятора на вибір (350/490/560 кВт-год).

Подробиці про нові моделі електробусів

admin

Наверх