На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів > Gercek Tesisat

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів

Восени 2021 року компанія «АГСОЛКО Україна» презентувала українському ринку JAC N55EV – перший повністю електричний вантажний автомобіль JAC. Цей автомобіль вже успішно працює і отримав дуже схвальні відгуки від користувачів. А в 2022 році АГСОЛКО суттєво розширює свій портфель електричного комерційного автотранспорту.

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів - електромоб

Наразі JAC N55EV не має конкурентів на ринку України. Електромотор потужністю 130 кс., який має номінальний крутний момент 415 Нм та піковий 1200 Нм! Батареї мають загальну потужність 97 кВт, та заряджаються від 0 до 80% менш ніж за 2 години при використанні методу швидкої зарядки. Максимальний запас ходу складає 200 км. Шасі має корисну вантажопідйомність 2150 кг, та дозволяє встановлювати кузов максимальними розмірами 4500*2550 мм. Робоче місце водія забезпечує комфорт та безпеку і має всі необхідні атрибути сучасного вантажного автомобіля: бортовий комп’ютер з системою власного моніторингу, розумна мультимедійна система з кольоровим дисплеєм, камера заднього огляду, пакувальні радари, кліматична установка та багато іншого.

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів - електромоб

На кінець поточного року заплановано оновлення модельного ряду JAC N55 EV. Буде додано декілька модифікацій з різними варіантами колісної бази 3845 мм і 4475 мм та збільшеною повною масою 7 та 9 тон. Попередні замовлення на дані автомобілі приймаються вже зараз.

Цього року доступним для українського ринку стає вантажний автомобіль HOWO EV виробництва корпорації SINOTRUK. HOWO EV має повну вагу 7500 кг та корисну вантажопідйомність шасі 4860 кг. Електромотор розвиває максимальну потужність 150 кВт, та має піковий крутний момент 320 Нм. Батареї мають загальну потужність 100 кВт, та заряджаються від 0 до 80% менше ніж за 2 години, при використанні методу швидкої зарядки. Максимальний запас ходу вантажівки складає 200 км. Монтажна довжина рами дозволяє встановлювати кузов максимальною довжиною 4500 мм. В базову комплектацію включені кондиціонер, бортовий комп’ютер з системою моніторингу, електричний привід склопідіймачів, мультифункціональне кермо, центральний замок з дистанційним керуванням, передні та задні протитуманні фари та інше. Ціна цього автомобіля на сьогодні 58 500 дол. США.

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів - електромоб

Ще один ексклюзивний автомобіль в портфелі АГСОЛКО – Wuling (спільне підприємство SAIC та General Motors). Вантажний автомобіль WULING CARGO MINI EV має повну вагу 3500 кг, та корисну вантажопідйомність 1500 кг, що дозволяє керувати ним всім водіям з посвідченням категорії «В». Дана модель це один з лідерів електричних вантажних автомобілів на внутрішньому ринку Китаю, який здобув впевнено своє лідерство завдяки феноменальному співвідношенню «ціна/якість». Електромотор розвиває максимальну потужність 60 кВт, та має піковий крутний момент 220 Нм. Батареї мають загальну потужність 42 кВт, та заряджаються від 0 до 100% менш ніж за 1,5 години при використанні методу швидкої зарядки. Максимальний запас ходу складає 300 км! На шасі встановлена заводська бортова платформа розмірами 3015*1530*370 мм. Двомісна кабіна в базовій комплектація оснащена бортовим комп’ютером, кондиціонером, електричними склопідіймачами, цифровим радіо та паркувальним радаром.

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів - електромоб

Ціна WULING CARGO MINI EV всього 27 700 дол.

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів - електромоб

Також вже доступний до замовлення в АГСОЛКО повністю електричний пікап JAC T8 EV.

Компанія АГСОЛКО невтомно і старанно працює над розвитком напряму електричних вантажних автомобілів та прикладає максимум зусиль для того, щоб українські споживачі згідно зі світовими тенденціями мали змогу користуватися якісним та доступним комерційним транспортом.

На український ринок виходять нові моделі комерційних електромобілів - електромоб

Купити електричні комерційні автомобілі в Україні можна зі складу в Києві, а також під замовлення в компанії АГСОЛКО Україна. З питань придбання звертайтеся в регіональні представництва АГСОЛКО або в центральний офіс компанії за телефонами (044) 290 76 26, (050) 353 44 08.

В Украине представили сразу 5 новинок украинского авторынка

admin

Наверх