На украинский рынок автобусов вышел новый игрок > Gercek Tesisat

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок

Компанія BMC Ottomotiv займається проектуванням, розробкою, серійним виробництвом і реалізацією техніки в широкому асортименті. Техніка BMC відрізняється високою якістю та надійністю для забезпечення належного рівня комфорту і безпеки пасажирів.

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

Споживачам надаються всі варіанти міського автобусного транспорту, що відрізняються насамперед розмірами (8,5; 9; 10;10,6; 12 і 18 метрів) і типом палива (дизель, СПГ, електричні батареї).

Для українського ринку компанія БКМ-Україна пропонує наступні моделі автобусів для задоволення потреб кожного користувача:

NEOCITY:
• 8.5 m VIP
• 8.5 m Diesel
• 9 m CNG
• 10 m Diesel
PROCITY:
• 10.6 m Diesel
• 12 m Diesel
• 12 m CNG
• 18 m Diesel
• 18 m CNG

Серія міських автобусів BMC Neocity розміром 8,5 м, 9 м і 10 м вдихає нове життя в громадський транспорт за допомогою дизельних, газових і електричних двигунів і їх особливого дизайну, відзначеного нагородами.

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

Завдяки незалежній передній осі, яка має найменший радіус повороту в своєму класі, вам буде комфортно навіть на самих вузьких вулицях міста. Підвищена маневреність і стійкість на дорозі дозволять пасажирам насолодитися високим рівнем комфортної поїздки.

Незалежна передня вісь 19,5 дюйма, яка використовується тільки в серії BMC Neocity, і жорстка задня вісь оптимізують вантажопідйомність і витрати. Завдяки значному збільшенню корисного навантаження в порівнянні з існуючими автобусами в цьому сегменті, він стає автобусом з найкращою пасажиромісткістю в своєму класі. Таким чином, це зводить до мінімуму витрати на покупку і максимізує продуктивність лінії.

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

Серія міських автобусів BMC Procity виділяється своїми чудовими характеристиками комфорту та сучасним дизайном, пропонує інноваційні рішення для міського транспорту завдяки своєму технологічному та екологічному підходу. Автобуси сімейства BMC Procity пропонуються з дизельним двигуном на 10,6 12 і 18 метрів та газові на 12 і 18 метрів.

Всі автобуси повністю низькопідлогові, обладнані двигуном екологічного стандарту Євро-6 марки Cummins ISB та автоматичною коробкою передач марки ZF.

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

В стандартну комплектацію входять:
– Кондиціонер салона
– Ручний пандус
– Система автоматичного пожежогасіння
– Бічні дзеркала з електроприводом і підігрівом
– Світлодіодне внутрішнє освітлення
– Кабіна водія
– Регульоване рульове керування
– Цифровий годинник
– Світлодіодна інформаційна панель

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

Додатково автобуси можуть бути укомплектовані кондиціонером з функцією обігріву, системою відеоспостереження з записом, системою підрахунку пасажирів, системою оголошень, автоматичною системою змащення, LCD монітором, USB зарядкою, системою контролю тиску в шинах і ін.

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

БКМ-Україна також забезпечує гарантійне та післягарантійне обслуговування, постійну наявність запасних частин та кваліфіковану сервісну підтримку.

Більш детальну технічну інформацію, а також ціни, умови та терміни поставки можна дізнатися за номером тел. +38 067 678 7886 або електронною поштою [email protected]

На украинский рынок автобусов вышел новый игрок - BMC

admin

Наверх