На Паризькому автосалоні Renault представить новий бренд Mobilize і електромобіль для каршерінгу > Gercek Tesisat

На Паризькому автосалоні Renault представить новий бренд Mobilize і електромобіль для каршерінгу

На Паризькому автосалоні Renault представить новий бренд Mobilize і електромобіль для каршерінгу - Renault
На Паризькому автосалоні ми із задоволенням покажемо, що цілком можливо змінити людське уявлення про мобільність; що існують практичні, розумні рішення, які відповідають потребам кожного. Бренд Mobilize прокладає шлях до широкомасштабної трансформації, із заявленим наміром відчинити двері для якомога більшої кількості людей, які зможуть насолоджуватися раціональною, доступною та недорогою мобільністю,” стверджує Клотільда Дельбо, Генеральний директор Mobilize.
Mobilize Duo, повністю електричний, компактний, інтерактивний сіті-кар на двох осіб, що підходить усім і кожному

Mobilize Duo розроблений для каршерингу, проте він також доступний приватним клієнтам за підпискою і оснащений широким спектром сервісів. Duo пропонує кльовий, сповнений світлом і функціональними можливостями інтер’єр.

Він має два м’які сидіння у тандемі і панель приладів, що дуже схожа на бумбокс, а також інструментальний дисплей, важіль коробки передач, динамік та тримач для смартфону. У кермо встановлена подушка безпеки, що, по суті, є рідкісним явищем у такому виді транспортних засобів.

Mobilize Duo запропоновано у двох версіях. Обидві мають електродвигун на задній осі. Базовим варіантом у Франції можуть керувати підлітки від 14 років, тому у нього електромотор потужністю лише 4 кВт (5 к.с.), а максимальна швидкість обмежена на позначці 45 км/год. Потужність «повноцінної» версії не оголошено, а максимальна швидкість сягає 80 км/год. Тягову батарею постачає китайська компанія Envision, ємність збільшена з 7 кВт∙год до 10,4 кВт∙год, тому паспортна дальність ходу тепер досягає 140 км. Виробляти Mobilize Duo будуть на заводі Renault у Мароко.

Крім того, буде представлена Mobilize Driver Solutions, сервісна пропозиція спеціально призначена для професіоналів таксі та агрегаторів, з прив’язкою до повністю електричного седану Mobilize Limo. Вона вже діє у Мадриді, а до кінця 2022 року запрацює у Парижі.

Також Mobilize розгорне нову мережу із 200 надшвидкісних зарядних станцій у Європі з дилерськими центрами Renault. Вони будуть розміщені на 5-хвилинній відстані від автомагістралей, працюватимуть 24/7 і чекатимуть на водіїв повністю електричних транспортних засобів у спокійному, затишному і безпечному місці для відпочинку та техобслуговування.

admin

Наверх