На електровантажівки Nikola Tre BEV почали приймати замовлення > Gercek Tesisat

На електровантажівки Nikola Tre BEV почали приймати замовлення

На своєму стенді IVECO представляє двох своїх стратегічних партнерів на шляху до декарбонізації (зменшення шкідливих викидів вуглецю в атмосферу) – Nikola Corporation та Hyundai Motor Company.

На електровантажівки Nikola Tre BEV почали приймати замовлення - Nikola

Бренд Nikola, чия експозиція розміщена на стенді IVECO, оголосив про офіційне відкриття замовлень на європейську конфігурацію 4×2 автомобіля Nikola Tre BEV та представив прототип Nikola Tre FCEV у європейській конфігурації 6×2 – останні розробки компанії для перевезень на середні та дальні відстані, які гарантують продуктивність, ефективність і довговічність використання.

На електровантажівки Nikola Tre BEV почали приймати замовлення - Nikola

Ці транспортні засоби першого покоління мають запас ходу до 500 км і 800 км відповідно і конкурують у виконанні найскладніших транспортних задач з добре зарекомендованими дизельними вантажівками, яким знадобилося більше століття, і багато поколінь удосконалення, для досягнення сучасного рівня.

IVECO та Hyundai представили робочий прототип eDAILY FCEV, оснащений системою водневих паливних елементів Hyundai потужністю 90 кВт і електродвигуном потужністю 140 кВт, а також акумуляторною батареєю від FPT Industrial, бренду силових агрегатів IVECO Group. Прототип було випробувано у Європі, унаслідок чого було підтверджено максимальний запас ходу в 350 км, максимальне корисне навантаження до 3 тон та час дозаправки – до 15 хвилин. У той час як eDAILY BEV найкраще підходить для перевезень на малі відстані, eDAILY FCEV просто ідеальний для доставки на відстані середньої дальності, з великим навантаженням. Прототипи eDAILY FCEV та Hyundai Fuel Cell представлені на стенді IVECO.

IVECO робить ставку на електровантажівки

admin

Наверх