Кто оплатит ущерб в ДТП с несколькими авто. Случаи из адвокатской практики > Gercek Tesisat

Кто оплатит ущерб в ДТП с несколькими авто. Случаи из адвокатской практики

У тому випадку, якщо другий і третій водії встигли загальмувати, а всіх разом вдарив четвертий автомобіль, то на нього і може бути покладена вина за пошкодження. Перший потерпілий відчує своєю машиною тільки один удар. Тим часом, коли головну машину спочатку вдарить друга, а потім вже наступні, тоді ударів буде кілька. В цьому випадку, можлива обопільна вина водіїв. Якщо з другим водієм все зрозуміло, тому що саме з його зіткнення все почалося – йому нести відповідальність за шкоду першому автомобілю. Проте, претензії йому цілком може пред’явити і третій учасник.

Кто будет оплачивать штрафы, зафиксированные камерами фотофиксации? И можно ли их избежать. Комментарий адвоката - штраф

У будь-якому випадку, реальний хід подій будуть встановлювати в суді, на підставі наявних доказів, даних з камер відеоспостережень, камер відеореєстратора або свідків. Також, в рамках розгляду справи про адміністративне правопорушення може бути призначена комплексна судова автотехнічна та трасологічна експертиза, за результатами якої буде встановлені усі обставини ДТП. – прокоментував адвокат Петро Герасимов.

Інші приклади із практики адвоката можна подивитись на сайті http://gerasimovpa.com

4 главных нововведения, которые МВД готовит для украинских автомобилистов

У украинских водителей появился электронный кабинет. Что это такое, как он работает и зачем он будет нужен?

Другие полезные советы для водителей

admin

Наверх