Кросовер Ferrari дебютує вже через тиждень > Gercek Tesisat

Кросовер Ferrari дебютує вже через тиждень

Кросовер Ferrari дебютує вже через тиждень - Ferrari
Ferrari анонсувала появу кросовера у своїй лінійці ще у 2018 році. І ось через чотири роки компанія нарешті готова представити модель, відому як Purosangue («Чистокровний»). З нею Ferrari має намір не тільки вийти на ринок кросоверів, а й винайти власний підсегмент – FUV або Ferrari Utility Vehicle. На свіжому тизері показана оптика моделі, що горить, а також розкрита дата прем’єри, яка відбудеться зовсім скоро – 13 вересня 2022 року.
На даний момент про Ferrari Purosangue (назва підтверджена тизером) вже відомо досить багато. Кросовер базується на новій архітектурі, що припускає встановлення широкої гами двигунів, включаючи гібридні установки. Вже підтверджено, що йому дістанеться атмосферний V12: за деякими даними він навіть може стати останньою моделлю Ferrari з цим мотором. Кілька ДВС складе преселективний «робот».

У Ferrari пообіцяли, що модель виявиться привабливою для любителів кросоверів, але водночас запропонує щось радикально нове у густонаселеному сегменті. Випуск буде обмежений, але не суворим тиражем: виробник штучно утримуватиме його нижче попиту, а обсяг продажів — у межах 20 відсотків від загальної кількості моделей, що поставляються. Це разюче відрізняється від політики Lamborghini щодо Urus, який останніми роками став локомотивом продажів марки.

Що стосується зовнішності Purosangue, то і вона вже розкрита як на знімках з випробувань, так і на шпигунських фотографіях без маскування. Кросовер отримав зовнішність у стилі суперкара Roma та чотиридверний купеподібний кузов. На знімках дорожній просвіт невеликий, але оснащення увійде пневмопідвіска з можливістю його регулювання.

Ferrari Purosangue повинен становитиме конкуренцію вищезгаданому Urus, Aston Martin DBX, а також Bentley Bentayga Speed. Прем’єра відбудеться вже наступного тижня, а постачання клієнтам очікується на початку 2023 року.

Історія однієї образи: як з’явилася компанія Lamborghini

admin

Наверх