Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями > Gercek Tesisat

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями

Не зважаючи не бойові дії, багато бізнесів у нашій країні відновлюють свою роботу. Не виключено, що це може викликати позитивне пожвавлення і на автомобільному ринку. Тоді імпортерам та дилерам знадобляться нові автомобілі, імпорт яких до України майже в усіх зараз тимчасово призупинено.

Стало відомо скільки авто вже розмитнили безкоштовно

В Україні відновили продажі автомобілів 2022 року виробництва

У прес-службі компанії “Єврокар” AUTO-Consulting повідомили, що логістика поставок до України автомобілів Skoda не змінилась. Проте, через війну змінилася логістика всередині країни. Тим не менше, «Єврокар» докладає максимум зусиль, щоб клієнт отримав свій автомобіль.

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями - авторинок

Від початку війни нових поставок автомобілів поки не було. Але є й добрі новини: минулого тижня ŠKODA та «Єврокар» відновили розміщення замовлень і виробництво нових авто для України.

За інформацією прес-служби компанії “АВТ Баварія Україна”, логістика надходження нових авто до України змінилась. За більшістю існуючих контрактів, поточна ситуація в Україні визначається, як форс-мажор, отже будь-які централізовані поставки нових автомобілів не відбуваються. Проте, деякі імпортери намагаються організувати доставку автомобілів, замовлених клієнтами раніше. Тому, надходження нових моделей є, але дуже обмежені.

Украинский авторынок начал 2022 год с небольшого спада

Підсумки українського авторинку за перший місяць війни

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями - авторинок

У цілому досить оптимістичною є відповідь, яку AUTO-Consulting отримав у прес-службі компанії “Рено Україна”. Тут працюють над відновленням постачання нових авто до України. Проте, зазначають, що все залежить від ситуації в країні.

У компанії “Прайд Мотор” AUTO-Consulting повідомили, що поставок нових автомобілів Honda в Україну зараз немає. Логістика зупинена, проте у “Прайд Мотор” активно працюють над її поновленням. Зокрема, тут сподіваються, що імпорт нових моделей частково відновиться вже найближчим часом. Автомобілі планують завозити на територію України під клієнтів із закордонного складу.

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями - авторинок

За даними прес-служби компанії “Ніссан Мотор Україна”, на даний момент у імпорті нових авто в Україну немає необхідності. Адже нові автомобілі є в наявності у дилерів.

Як повідомив AUTO-Consulting виконавчий директор дистрибьюторської компанії ТОВ “ДЖАК Україна” Олексій Бєлашов, близько 30% імпорту припадало на море. Автомобілі JAC також імпортувалися до України морським шляхом. Зараз у компанії проводять консультації з партнерами, стосовно переналаштування логістики. Тому, на сьогодні поставки нових автомобілів до нашої країни відсутні. Вони можуть відновитися зі зменшенням активних бойових дій на території Україні.

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями - авторинок

Як повідомили AUTO-Consulting у прес-службі компанії “Стеллантіс Україна”, представництво брендів PEUGEOT, CITROËN, OPEL та DS Automobiles чудово розуміє потребу українців у надійному та справному автомобілі. Адже сьогодні автомобіль – це свобода пересування та захист. Саме тому, тут докладають максимум зусиль для того, аби оперативно і в повному обсязі відновити роботу автосалонів та налагодити поставки нових автомобілів.

Украинский авторынок улучшил свои позиции в Европе за 2021 год

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями - авторинок

У компанії “ММС Україна” поки не знають, що буде з поставками нових автомобілів до України найближчим часом.

У прес-службі компанії “Субару Україна” AUTO-Consulting повідомили, що саме працюють над організацією поставки автомобілів в Україну. Враховуючи неможливість імпорту морським шляхом безпосередньо до України, у компанії використовують європейські логістичні шляхи. Відновлення поставок у повному обсязі залежатиме від розвитку ситуації. В “Субару Україна” вірять у перемогу ЗСУ та сподіваються, що це може відбутися найближчим часом.

Коли склади вітчизняних трейдерів почнуть поповнюватись новими автомобілями - авторинок

Як бачимо, деякі оператори вже готуються до відновлення поставок нових автомобілів до України. Сподіваємося, що це відбудеться досить скоро. Одразу після нашої перемоги. А може й раніше.

Як в Україні змінився попит на нові автомобілі

admin

Наверх