Київськи комунальники придбали нову аварійно-ремонтну майстерню на шасі IVECO Daily > Gercek Tesisat

Київськи комунальники придбали нову аварійно-ремонтну майстерню на шасі IVECO Daily

Цього разу, окрім двох тракторів із причепами та навісним обладнанням, комунальники Дарницького району Києва отримали у володіння новий спецавтомобіль – аварійно-ремонтну майстерню на базі середньотоннажного вантажного шасі IVECO Daily, яку виготовили на Заводі спецтехніки Техкомплект.

Київськи комунальники придбали нову аварійно-ремонтну майстерню на шасі IVECO Daily - IVECO

Аварійно ремонтна майстерня TK-IV-АРМ на базі IVECO Daily 35-150 має вантажопідйомність 1,5 тони та можливість перевозки до 8 працівниців +1 водій та є універсальним засобом усунення аварії. При оснащенні додатковим спеціалізованим обладнанням, один такий автомобіль може виконувати операції, для яких раніше потрібно залучати 2-3 транспортні одиниці, наприклад: зварювання, різання, відкачування води та окропу, освітлення, електропостачання та інше допоміжне обладнання. Подібна спецтехніка застосовується службами теплових та електромереж, водоканалу, зв’язку та газу для забезпечення ремонтно-відновлювальних та ін. технічних робіт, транспортування спецобладнання ремонтних бригад до місця проведення робіт.

Дані бригадні автомобілі на базі шасі IVECO Daily допомагають обслуговувати та ремонтувати об’єкти комунальних служб, обслуговувати газо- та нафтомагістралі, а також інші види комунікацій у важкодоступних районах сільської, гірської та лісової місцевостей.

Київськи комунальники придбали нову аварійно-ремонтну майстерню на шасі IVECO Daily - IVECO

Пасажирський відсік 6 місць. У пасажирському відсіку – 6 сидінь із триточковими ременями безпеки. Обшивка пасажирського відсіку виготовлена ​​з 3-міліметрового алюмокомпозиту. Для оздоблення для створення більшого затишку застосовано обшивку з малюнком «під дерево». Додатково 2 посадочні місця, крім водійського, знаходяться в кабіні базового автомобіля. Переговорний пристрій із кабіною водія. Встановлено автономний обігрівач Webasto. Ящик для зберігання інструментів та обладнання. Вантажний відсік. Внутрішня обшивка вантажного відсіку – алюмокомпозит.

Техкомплект пропонує перевірені моделі техніки для аграріїв

admin

Наверх