З BMW R18 зробили вінтажний трайк > Gercek Tesisat

З BMW R18 зробили вінтажний трайк

Відчуття BMW тут присутнє у кожній деталі, а відчуття епохи дає дуже ретельно підібрана комбінація сріблястої фарби та натурального алюмінію у поєднанні з синім кольором і коричневими шкіряними елементами.

Майстрам вдалося не тільки органічно інтегрувати сучасний BMW R18 під капот класичної BMW 328 з 30-х років, але й ще створити відчуття саме гоночної моделі.

Трайк вдалося побудувати на новому підрамнику з передньою двоважельною підвіскою власної конструкції, яка крім того виявилася ще й доволі спортивною. Подібність до BMW 328 відтворює імпровізований капот з жалюзі, як на авто 30-х років. А фіксація його за допомогою шкіряних ременів – це вже родзинка цього проєкту.

При побудові трайку R18/3R майстри ShifCustom використовували справжній алюміній і технологію його кріплення 100-річної давнини, тобто за допомогою заклепок. Диски коліс також було створено саме під цей проект, але вони максимально нагадують саме родстер BMW 328.

Доповнює спортивний стиль R18/3R і спеціально виготовлені обтічники на колеса, за допомогою яких вдалося відтворити подібність до автомобіля, а невеличке скло попереду створює відчуття драйвера BMW 328, який бачив попереду ребристий капот. Як обіцяють у ShifCustom, трайк R18/3R – це зовсім не іграшка, бо він доволі непогано їде і старанно тримає траєкторію. так, як і повинен справжній BMW.

Подивитися, як виглядали справжні BMW тих часів, можна у цьому музеї в Україні.

admin

Наверх