Зінедін Зідан став амбасадором бренду Alpine > Gercek Tesisat

Зінедін Зідан став амбасадором бренду Alpine

Під час офіційного заходу команди Формули 1 в Лондоні, присвяченого презентації нової моделі A523 та нових розробок програми інклюзивності Rac(H)er, Alpine оголосила, що Зінедін Зідан стане амбасадором бренду та спонсором програм рівних можливостей, Rac(H)er та Concours Excellence Mécanique.

Шлях Зінедіна як міжнародної футбольної ікони, як гравця, а тепер і як тренера, є надихаючим прикладом для всіх бенефіціарів програм рівних можливостей Alpine, який переконливо свідчить: без різноманітності і спорт, і суспільство позбавлені талантів, які є необхідними для їхньої продуктивності та успіху.

Зінедін Зідан, який захоплюється автоспортом, також матиме можливість взяти участь у дискусії про перехід до автомобіля майбутнього та розробку майбутніх моделей Alpine, як користувач та амбасадор.

Лоран Россі, генеральний директор Alpine: «Зінедін Зідан – не лише великий чемпіон і спортивна легенда, але й віддана своїй справі людина, яка вирішила використати свою глобальну присутність, щоб надихати молодь і сприяти змінам, спрямованим на створення рівних можливостей. Він є прикладом того, що ми, як компанія, повинні відстоювати: наполегливий дух, природний талант і захист інклюзії для всіх, зберігаючи при цьому меритократію, підштовхуючи оточуючих до великих досягнень. З великою гордістю Зінедін Зідан приєднується до Alpine, щоб змінити світ на краще».

Зінедін Зідан: «Як завжди, це історія зустрічей. Мені сподобалося бачення і конкретний підхід команд Alpine, особливо в реалізації програм рівних можливостей, тим більше, що я маю особливу прихильність до Alpine як француз і вболівальник Формули 1. Я вважаю, що важливо говорити дітям, що, звідки б вони не були, вони можуть одного дня стати майбутніми чемпіонами в будь-якій сфері життя, яку б вони не обрали, і що вони завжди повинні вірити у свої мрії… Цей проект Alpine покликаний допомогти втілити це в життя. Зміни потребують часу, тож якщо я можу зробити свій внесок і допомогти прискорити цей процес, я буду дуже задоволений».

admin

Наверх