ЗСУ отримає новітню бронетехніку з Канади > Gercek Tesisat

ЗСУ отримає новітню бронетехніку з Канади

ЗСУ отримає новітню бронетехніку з Канади - Канада

11 квітня The National Post повідомила, що прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо дозволив надіслати на допомогу українським силам зброю на 500 мільйонів доларів, серед якої бронетранспортери.

«Оттава» перебуває на завершальній стадії визначення постачальника бронетранспортерів для відправки в Україну, і очікується, що компанія Roshel, що базується в штаті Міссіссауга, виграє перший контракт зі своїм бронетранспортером Senator», – йдеться у повідомленні.

Senator APC — це флагманська багатоцільова модель компанії Roshel , розроблена спеціально для правоохоронних органів і прикордонного патрулювання.

Броня по периметру пасажирського та моторного відсіку забезпечує захист до рівня CEN B7. Підлога дозволяє захиститись від одночасного вибуху 2 німецьких ручних гранат DM-51 або еквівалентних легких протипіхотних мін.

На додаток до стандартних функцій безпеки, таких як збройні отвори по периметру, евакуаційні люки, вдосконалені замки, камери зовнішнього огляду, системи контролю натовпу, сирена/система звукової сигналізації, аварійне освітлення, Roshel оснащує свої транспортні засоби додатковими рішеннями, що покращують безпеку в автомобілі, серед яких системи дистанційного керування зброєю, додаткові люки, системи нічного бачення, системи виявлення джерел вогню, блоки хімічного захисту та інше.

admin

Наверх